Loading...

Picknick

Bekijk alle recepten

Krijg je bij mooi weer ook de kriebels om zoveel mogelijk buiten te eten? ‘s Morgens ontbijten in de ochtendzon, ‘s middags een picknick en ‘s avonds lekker genieten van een barbecue in de tuin. Het kan allemaal tijdens de lente en zomer. Genieten van het heerlijke weer en de buitenlucht, maar natuurlijk ook van lekker eten. Jumbo biedt je volop inspiratie voor een leuke picknick aan huis met de lekkerste recepten.

Picknickrecepten

Bekijk alle picknickrecepten

Handige picknick producten

Bij Jumbo vind je de handigste ingrediënten voor een picknick. En een lekker wijntje smaakt daar goed bij. Ontdek onze top 10 voorjaarswijnen.

Receptvideo’s voor de lekkerste picknickhapjes

Komkommer-yoghurtsalade
Zomerfruitbowl
Aardbeien-tomatensalsa met munt
Zonnige citroen-ijsthee

Ideeën voor een perfecte picknick

Met makkelijke en lekkere recepten heb je in een handomdraai de voorbereiding voor een perfecte picknick getroffen. Naast boterhammen, salades en wraps is het ook lekker om wat fruit mee de tuin in te nemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van aardbeien of wat stukjes meloen? Daarnaast is komkommer ook heerlijk om lekker uit het vuistje te eten, of een handjevol smakelijke blauwe bessen. Met of zonder schil, dat is aan jou. Op echte warme dagen is een kan frisse limonade met ijsblokjes ook een aangename verfrissing. En wanneer het allemaal is opgepeuzeld kan iedereen met een volle maag verder genieten van het zonnetje. Wat is het toch lekker om buiten te eten!

Handige boodschappen voor de picknick

Alles voor de picknick

De zon schijnt en dat vraagt om een heerlijke picknick in de tuin. Maar wat neem je allemaal mee naar buiten? Jumbo helpt je jouw picknickmand zo gevarieerd mogelijk te vullen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een paar boterhammen en een fles jus d'orange mee te nemen, maar het is toch veel leuker om het wat uitgebreider aan te pakken? Voor de lekkerste picknick hapjes ben je bij Jumbo aan het juiste adres. En weet je wat het mooiste is van picknicken? Die picknickmand is zó gevuld. Het maken van de lekkerste picknick hapjes kost je weinig tijd en voor je het weet, heb je een flinke voorraad hapjes bereid. Laat je inspireren door de heerlijkste picknick recepten. Van frisse salade tot sandwiches belegd met de verrassendste combinaties. Maak er een gezellige proeverij van. Zo maak je van jouw picknick een doorslaand succes. En vergeet je de drankjes niet? Ook voor de drankjes hebben we uiteenlopende picknick recepten zoals smoothies of alcoholvrije cocktails.