Loading...

Sinterklaas

Alles om een heerlijk avondje te vieren

Bestel lekkernijen

Alles voor Sinterklaas

Vol verwachting klopt ons hart! Op 5 december is het tijd voor een avondje genieten. Sinterklaas is een feest voor jong en oud. Met ons speciale assortiment van lekkernijen zoals pepernoten, gevulde speculaas, marsepein en die verrukkelijke chocoladekruidnoten is het feest compleet. Ook hebben we geweldige Sinterklaas recepten, zodat het écht een heerlijk avondje wordt. Geniet er van!

Bakken met speculaas

Bekijk recepten >

Zelf kruidnoten bakken

Bekijk de video >

Kruid- of pepernoten?

Ontdek de verschillen >

Lekkere boodschappen voor 5 december

Bekijk Sinterklaas assortiment

Samen aftellen met het Hallo Jumbo Magazine

Het nieuwe Hallo Jumbo Magazine staat volledig in het teken van Sinterklaas. Samen tellen we zelfs af met een aftelkalender vol leuke tips en weetjes naar 5 december. Heb je de mooie kleurplaat ook al gezien? Zo kom je helemaal in de stemming.

Blader door Hallo Jumbo Download de kleurplaat

Recepten voor een heerlijk avondje

Meer recepten voor Sinterklaas

Heerlijk avondje gourmetpret

Een leuke invulling voor Sinterklaasavond is gourmetten. Gezellig met de hele familie om tafel en bakken maar. Niemand hoeft lang in de keuken staan want iedereen gaat zelf aan de slag. Zo is meer tijd voor elkaar. Bij Jumbo haal je handige Gourmet-mini’s met je favoriete stukjes vlees, vis en groente. Mooi op maat gemaakt voor jouw gourmetpannetje.

- Vanaf 27 november is het gourmetassortiment verkrijgbaar -

Alles voor gourmet

Hartverwarmende chocolademelk

Meer chocolademelk recepten

Van Sint voor jou

Bak zelf lekkere kruidnoten of haal strooigoed bij jouw Jumbo Vul een weckpot met pepernoten, snoepjes en chocolaatjes Download een label op jumbo.com/versierhulp en print deze Bind het labeltje vast aan de weckpot Verras iemand met dit lekkere én leuke 5 december cadeautje
Download het label