Loading...

Deze week op het menu

Bekijk alle weekmenu's
Wat Eten We?

Het programma Wat Eten We?

In het dagelijkse tv-programma Wat eten we? maakt tv-kok Roberta Pagnier elke dag een makkelijk, snel en lekker recept.

Bekijk alle Wat Eten We? recepten Ontdek het tv-programma >

Kidsproof recepten

Vind snel een lekker recept

Kies een menugang
Kies een moeilijkheidsgraad
Bekijk alle recepten

5 x rode pasta recepten

Bekijk meer pasta recepten

Holy guacamole - 5 x recepten met avocado

Bekijk meer recepten met avocado

Handige hulp bij het koken

Kun je af en toe wel een helpende hand in de keuken gebruiken? Op ons youtube kanaal vind je handige tips en tricks om koken nog leuker en makkelijker te maken. Niet alleen heerlijke recepten, maar ook de basics leer je eenvoudig en snel met onze inspirerende video’s. Kook stap voor stap met ons mee en zet in een handomdraai een lekker recept op tafel! Wat eet jij vandaag?

Ontdek onze kookvideo’s

Heb jij al antwoord op de vraag: “Wat eten we vandaag?

Bij Jumbo vind je de lekkerste recepten, inspirerende video’s en handige kooktips waarmee je altijd antwoord vindt op de vraag ‘wat eten we vandaag’. Of je nu zin hebt in een snelle hap, een uitgebreid diner of een feestelijke lunch; we inspireren je graag met heerlijke recepten.

Wat dacht je van een zelfgemaakte broccolisoep, een winterse andijviestamppot of frisse maaltijdsalade?  Duik in onze rijke database vol recepten en kies er eentje uit voor vandaag. Wat ga jij eten?

Laat je je liever verrassen? Tv-kok Roberta Pagnier neemt je met liefde mee de keuken in. Elke werkdag om 16.50 u laat ze op SBS6 zien hoe je in een handomdraai een smakelijk gerecht op tafel zet. En je kan hier natuurlijk alle weekmenu’s terugvinden.

Bekijk alle recepten