header
label

5x voordelig koken

1 oktober 2021 | Auteur: Jumbo

Een lekkere maaltijd hoeft absoluut niet duur te zijn. Met deze voordelige recepten tover je voor een klein prijsje een heerlijke maaltijd op tafel. De prijs voor deze recepten? Voor 10 euro kook je al een lekker diner voor 4 personen. Waar ga jij voor: penne pesto met garnalen, Indiase gele linzencurry of voor een van de andere lekkere voordelige recepten?

Penne pesto met garnalen

8 ingrediënten  20 min 

Dat had je vast niet verwacht: een voordelig recept met garnalen! Toch is dit ook een budgetrecept. Heerlijke penne pesto met garnalen. De rode pesto geeft veel smaak aan dit gerecht. En de knapperige rucola? Die maken het gerecht compleet.

Bekijk dit recept

Indiase gele linzencurry met ei

8 ingrediënten  25 min 

Ontdek hoe je dit Indiase gerecht maakt: curry met linzen! Het is een vegetarisch recept met heel veel smaak. De eitjes zorgen ervoor dat je voldoende eiwitten binnen krijgt. En het beste niet: het is een budgetrecept. Lekker en voordelig.

Bekijk dit recept

Wilde zalm risotto met groene groenten

10 ingrediënten  30 min 

Mmm.. dit is nou eens een heerlijk recept. Zelfgemaakte risotto met tuinerwtjes en wilde zalm. Even goed blijven roeren en dan maak je de lekkerste risotto. En deze maaltijd voor 4 personen maak je voor maar 10 euro.

Bekijk dit recept

Paella met chorizo

12 ingrediënten  25 min 

Oe la la, paella. Onmisbaar in je repertoire van recepten: een Spaanse paella. Met pittige chorizo, tomaten, paprika en natuurlijk wat knoflook. Ook leuk om te koken met saffraan, zo geef je kleur en smaak aan je gerecht.

Bekijk dit recept

Doperwtensoep met beenhamtosti

8 ingrediënten  20 min 

Er is niks mis mee om eens een soepje te maken als avondmaaltijd. Maak deze stevige doperwtensoep. Je maakt ‘m heel eenvoudig zelf. En dan een stevige tosti erbij. Een voordelige maaltijd, snel te bereiden en nog lekker ook.

Bekijk dit recept

Meer budget recepten

Bekijk meer voordelige recepten

Meer inspiratie & tips

Food

Een lekkere maaltijd hoeft absoluut niet duur te zijn. Met deze voordelige recepten tover je voor een klein prijsje een heerlijke maaltijd op tafel.

Food

Dat is handig: extra grote tortilla’s en dan ook nog eens extra veel. Dat is voordelig boodschappen doen, want zo heb je meteen de basis voor meerdere maaltijden in huis.

Food

Ken je onze heerlijke, volle Franse kwark al? Dit is één van onze Altijd Lage Prijs producten. Je betaalt er dus een vriendelijk prijsje voor en je kunt er eindeloos mee variëren.

Food

Met onze paprika-mix heb je meteen drie paprika’s in huis waar je de lekkerste recepten mee kan maken. Zo kun je voordelig boodschappen doen en ze voor meerdere maaltijden gebruiken.