Loading...

Kaas

Bij de borrel of als dessert

Bekijk alle recepten

Kaas: bij de borrel of het diner

Genieten van kaas doen we de hele dag door. Zo starten we de dag met een stevig belegde boterham met kaas, serveren we pittige blokjes kaas op een feestje en zitten we met Kerst gezellig met de hele familie te kaasfonduen. Bij Jumbo hebben we maar liefst 80 heerlijke buitenlandse kazen in het assortiment die stuk voor stuk op ieder van deze momenten inspeelt. Maak zelf een smeuïge kaasfondue en stel de lekkerste kaasplankjes samen. Een zachte, romige brie is onmisbaar op een leuke kaasplank. Een blauwaderkaas is verrukkelijk met vijgenchutney en een stukje dadelbrood. Op zoek naar nog meer inspiratie? Goed dat je er bent, we hebben nog veel meer feestelijke recepten voor je.

Wil je ook wijn drinken bij het kaasplankje? Keuze genoeg in ons assortiment! Van rode wijn tot een dessertwijn tot port.

Een greep uit het assortiment:

Bekijk het hele assortiment

Romige kaasfondue met blauwaderkaas

Gezellig kaasfonduen deze Kerst? Groot gelijk. Met dit overheerlijke recept voor een pittige kaasfondue maak je er een geweldige avond van.

Bekijk recept >

Gevulde camembert met cranberry’s en rucola

Naast een hartige kaasplank, maak je ook de lekkerste hapjes met buitenlandse kaas. Bijvoorbeeld deze smakelijk gevulde camembert.

Bekijk recept >

Kaas bij het hoofdgerecht

Bij Jumbo hebben we alle ingrediënten in huis voor een feestelijke kaasfondue. Zo zet je in een handomdraai onze kant-en-klare kaasfondue op tafel en dip je diverse gesneden groente en fruit in de kaas. Liever zelf je eigen kaascombinatie samenstellen? We hebben heerlijke verse kazen waarmee je zelf een krachtige kaasfondue tevoorschijn tovert. Met een knapperig stokbrood, stukjes gekookte aardappel en broccoliroosjes staat niets een supergezellige en smakelijke avond meer in de weg.

Kaasfonduen met Kerst

Met kaas kun je eindeloos variëren. Naast zijn hoofdrol in een kaasfondue of op een kaasplankje, zijn er diverse andere rollen weggelegd voor een romige kaas. Kipfilet gevuld met zachte mozzarella bijvoorbeeld. Of een biefrolletje waar je pittige blauwe kaas in rolt. En dan is er natuurlijk de Cordon Blue. Dat wordt smullen met het hele gezin.

Nog veel meer recepten met kaas

Alle recepten met kaas

De Wijnvinder van Jumbo

Weet je niet zo goed welke wijn je het beste kunt bestellen? Met de Wijnvinder van Jumbo kies je het beste wijntje uit voor jouw moment. Bij elke soort wijn staat namelijk beschreven wat voor smaak de wijn heeft en bij welke gerechten de wijn goed te drinken is.

Vind jouw wijn