Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Buitenlandse keuken/header-desktop-receptbeeld-7-8.jpg
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Buitenlandse keuken/header-mobile-receptbeeld-7-8.jpg

Grenzeloos genieten van de buitenlandse keuken

Bij Jumbo helpen we je graag om eindeloos te variëren in de keuken. Naast de Hollandse keuken vind je ook diverse recepten uit andere keukens. Waan je nog even op vakantie met de lekkerste gerechten uit je favoriete vakantieland. Proef de cultuur van andere landen en laat je verrassen door exotische smaaksensaties!

Recepten uit de Franse keuken

Wie denkt aan de Franse keuken, denkt aan stokbrood, Franse kazen, quiche en aardappelgratin. Bij Jumbo vind je alle inspiratie en recepten waarmee je zelf de lekkerste quiches, fondues en parfaits maakt. Bon appetit!

De Italiaanse keuken

Bruschetta, pasta en pizza zijn de bekendste gerechten uit de Italiaanse keuken. Naast deze lekkernijen kent Italië nog veel meer overheerlijke gerechten. Neem daarom eens een kijkje tussen onze recepten en haal een beetje Italië in huis.

De lekkerste Spaanse gerechten

Tapas zijn typisch Spaanse gerechten. Vergezeld met een fruitige kan sangria is het alsof je zelf in Spanje bent. Naast tapas en sangria smullen we van veel meer Spaanse lekkernijen: chorizo’s, paella en tortilla serveren we maar wat graag om nog even na te genieten van een heerlijke vakantie in Spanje.

Lekkers uit de Duitse keuken

Het leukste gerecht uit de Duitse keuken is toch wel de flammkuchen. Helemaal hip en happening, heerlijk voor bij de borrel, tijdens de lunch of voor een gezellige picknick. Met knapperige brezeln, braadworsten en kartofelsalat is het feest compleet!

Griekse gerechten

Ben je ook zo fan van Griekenland? Neem dan een beetje Griekenland mee naar huis door zelf de lekkerste Griekse gerechten te maken. We hebben de lekkerst recepten voor een romige tzatziki, goedgevulde kofta of een heerlijk broodje gyros!

Pittige recepten uit Thailand

Thailand staat bekend om de pittige gerechten, kleurrijke curry’s en veelvuldig gebruik van kokos. We hebben verschillende smakelijke recepten waarmee jij zelf de heerlijkste Thaise gerechten bereid. Neem een kijkje tussen onze recepten en laat je verrassen door de smaak van Thailand!