Loading...

Burrito met kip

Variëren met kip burrito’s

Kip burrito’s om van te smullen

Zin in een culinaire reis naar Mexico? Kies dan een lekker burrito recept met kip: veelzijdig, eenvoudig, snel klaar én natuurlijk heel erg lekker. Voeg er je favoriete groenten aan toe, zoals paprika, tomaten en bonen. Een beetje geraspte kaas eroverheen, de oven in en smullen maar. Serveer met een flinke dot guacamole als je er echt een Mexicaans feestje van wil maken.

Kies je favo burrito recept met kip

Kun je wel wat inspiratie gebruiken bij het samenstellen van je burrito met kip? Probeer dan eens een van deze kip burrito’s.

Tip voor een sappige burrito met kip

Gebruik in je burrito met kip eens kipdijfilet in blokjes of reepjes. Dit deel van de kip is iets vetter de normale kipfilet, maar daardoor blijft het vlees wel lekker mals en is het vol van smaak.

Alles over de kip van Jumbo

Wil je graag meer weten over de afkomst van onze kipproducten? Daar zijn we heel open over. Bij Jumbo hechten we veel belang aan duurzaamheid. Rekening houden met het milieu en het welzijn van dieren vinden we dan ook erg belangrijk. Een aantal jaren geleden is Jumbo een traject gestart om het leven van de kip te verbeteren. Zo geven we jou de kans een bewuste keuze te maken.

Lees meer over de Nieuwe Standaard Kip

Welke kip gebruik jij voor je burrito recept?

Ontdek het ruime aanbod aan kipproducten Bij Jumbo. Hou je meer van kipfilet of kipdijblokjes? Of toch liever gerookte kip of kipgehakt? Goed nieuws: in een burrito met kip kan het allemaal.

Meer Mexicaanse gerechten?

De Mexicaanse keuken is altijd een feestje!

Mexicaans Mexicaanse recepten Snelle Mexicaanse recepten Burrito's maken Burrito recepten Burrito met kip Vegetarische burrito's Enchiladas maken Enchilada recepten Enchiladas met kip Enchiladas met gehakt Vegetarische enchiladas Guacamole Guacamole recepten Nacho’s maken Nacho’s met gehakt Nacho schotel Nacho recepten Vegan nacho's Taco's maken Taco's recepten Taco's met gehakt Taco's met kip Vegetarische taco's Vistaco's Mexicaanse wraps Mexicaanse wraps recepten Mexicaanse wraps met bonen Mexicaanse wraps met gehakt Mexicaanse wraps met kip Mexicaanse vegetarische wraps