Spaanse recepten

Van allemaal verschillende kleine tapas tot één grote schaal paella: in Spanje houden ze van lang tafelen. Met z’n allen genieten van de beste Spaanse gerechten met een karaf sangria of Spaanse wijn erbij. Maar dat kunnen we hier toch ook? Hier vind je onze favoriete recepten uit Spanje om zelf een Spaanse avond te verzorgen. Me gusta!

Populaire Spaanse recepten

Bekijk meer Spaanse recepten

Klaar in 20 minuten

Bekijk meer klaar in 20 minuten

Eenvoudige Spaanse recepten

Bekijk meer eenvoudige Spaanse recepten

Populaire filters voor Spaanse recepten

Vegetarisch Eenvoudig Hoofdgerecht Voordelig Klaar in 20 minuten

Soort Spaanse recepten

Tapas met vlees Tapas met vis Paella Sangria Vega tapas

Direct aan de slag met Spaanse recepten

Genoeg inspiratie opgedaan? Duik dan nu de keuken in met een van onze heerlijke Spaanse recepten. Met al die zonnige gerechten halen we Spanje gewoon in huis. Van een snelle hap tot een speciaal diner: we hebben voor elke gelegenheid het perfecte gerecht. En ook voor de beste ingrediënten ben je bij Jumbo natuurlijk aan het goede adres. Neus rond in een van onze Jumbo winkels of bestel je boodschappen online en laat ze bij je thuis bezorgen of haal ze op bij een Pick Up Point. Bekijk ons uitgebreide Spaanse assortiment.

De lekkerste Spaanse recepten vind je bij Jumbo

Wie op de Spaanse toer wil gaan, vindt bij Jumbo gegarandeerd een smakelijk recept. Met de typische Spaanse recepten verzorg je geweldige etentjes. Zet de tafel vol kleurige schaaltjes met de lekkerste tapas erin of maak eens een traditionele aardappeltortilla. Ook ideaal om leftovers in te verwerken. Maak er nog een kannetje verfrissende sangria bij en je Spaanse avond is compleet. Dat wordt genieten! 

Benieuwd naar de andere keukens? We laten je ook graag het beste proeven van bijvoorbeeld de Italiaanse, Aziatische en onze eigen Hollandse keuken. Ontdek ons complete aanbod aan wereldse recepten. 

Bekijk alle recepten >

Meer inspiratie?

Aziatische recepten Franse recepten Griekse recepten Hollandse recepten Hongaarse recepten Indiase recepten Italiaanse recepten Japanse recepten Mexicaanse recepten Spaanse recepten