Loading...

Inspiratie & Tips

Volop lekkere ideetjes voor in de keuken

Nieuwste blogs Ontbijt & Tussendoortjes Groente & Fruit Vlees & Vis
5x5 recepten Borrel Foodcoach Huishouden
Koken Kids Nieuwe producten Thema
Tips Zoet en nagerechten Voordeel BBQ

Nieuwste blogs

Koken

Ken jij de traybake al? Traybakes zijn de ideale avondmaaltijd omdat het makkelijk om te maken is. Je kunt heel creatief zijn bij het maken van je traybake.

Food

Dat is handig: extra grote tortilla’s en dan ook nog eens extra veel. Dat is voordelig boodschappen doen, want zo heb je meteen de basis voor meerdere maaltijden in huis.

Food

Ken je onze heerlijke, volle Franse kwark al? Dit is één van onze Altijd Lage Prijs producten. Je betaalt er dus een vriendelijk prijsje voor en je kunt er eindeloos mee variëren.

Food

Een lekkere maaltijd hoeft absoluut niet duur te zijn. Met deze voordelige recepten tover je voor een klein prijsje een heerlijke maaltijd op tafel.

Groente & Fruit

Op brood, in de stamppot of tot moes geslagen. Met een appel kun je werkelijk alle kanten op. Ontdek de verrassende appelrecepten.

Zoet en nagerechten

Het familiebedrijf Jumbo bestaat 100 jaar! Dat vier je met taart. Het is een feestje om deze taarten te maken, maar er van smullen? Dat is pas echt heerlijk! 

Tips

Het liefst verspil je zo min mogelijk voedsel. Daarom delen we 7 slimme bewaartips om jouw eten op de juiste manier te bewaren.

Food

Met onze paprika-mix heb je meteen drie paprika’s in huis waar je de lekkerste recepten mee kan maken. Zo kun je voordelig boodschappen doen en ze voor meerdere maaltijden gebruiken.

Food

Als je kind jarig is, wil je natuurlijk een feestelijke traktatie meegeven naar school. Door de extra hygiëneregels kan dit echter een uitdaging lijken.

Food

Wat goed is, hoeft helemaal niet van ver te komen. Ontdek wat je kunt koken met ingrediënten van eigen bodem. Lekker én verantwoord!

Food

Waar denk jij aan bij oer-Hollandse recepten? Boerenkoolstamppot? Poffertjes? Bekijk hier de 5 bekendste en lekkerste Hollandse gerechten.

Food

Van 30 september tot en met 7 oktober 2021 is de Week tegen Eenzaamheid. In die week vragen we extra aandacht om eenzaamheid tegen te gaan. 

Blogs voor in 't seizoen

Food

Witlof is een knapperige en veelzijdige groente, boordevol vitaminen en mineralen. Je kunt witlof koken, bakken, stoven en wokken. 

Food

Een goede weerstand is nu misschien nog wel belangrijker dan ooit. Daarom is het slim om elke dag aan voldoende vitamine C binnen te krijgen.

Food

Vitamine D heb je met name nodig voor je botten en gebit. Je haalt dit uit de zon, maar ook uit vette vis. Ontdek de lekkerste recepten met vitamine D.

Food

Een bloemkoolcurry, rodekoolsteaks, paksoi-dumplings… die goede oude kool is cooler dan je denkt. Ontdek deze verrassend coole recepten met allerlei soorten kool.