Loading...

Inspiratie & Tips

Volop lekkere ideetjes voor in de keuken

Nieuwste blogs Ontbijt & Tussendoortjes Groente & Fruit Vlees & Vis
5x5 recepten Borrel Foodcoach Huishouden
Koken Kids Nieuwe producten Thema
Tips Zoet en nagerechten Voordeel

Nieuwste blogs

Food

Het park, strand of de tuin van een van je vrienden. Een wegwerp barbecue neem je overal mee naartoe.

Food

Pak eens flink uit met een uitgebreid BBQ menu. Van een beercan chicken als hoofdgerecht tot een blauwebessencake van de barbecue als dessert.

Food

Vegetarisch barbecueën wordt een feestje met onze favoriete recepten. Van gevulde puntpaprika’s tot een broodje met gegrilde groenten en feta.

Food

Fruit op de barbecue is niet alleen lekker, maar ook gezond. Laat je inspireren door de favoriete recepten voor fruit op de BBQ van Jumbo.

Ontbijt & Tussendoortjes

Baked oats is helemaal hot als ontbijt. En dat is niet voor niets: je huis vult zich met een heerlijke geur terwijl het in de oven staat en het resultaat is een lekker en verantwoord ontbijt. 

Thema

Wat is de perfecte manier om iemand te laten weten dat je hem of haar lief vindt? Maak een lekker recept in de vorm van een hartje. Ontdek onze originele hartjesrecepten. Wat ga jij maken?

Food

Steeds vaker zie je het staan in het schap van de slijter: witte rum met een smaakje. Denk aan framboos, limoen, ananas en kokos. Deze flavored rums zijn heerlijk voor in de mix!

Food

Van een bruschetta met vanillericotta en framboos tot een frisse toast met yoghurt, tomaat en avocado. Daar mag je je moeder ongetwijfeld voor wakker maken.

Blogs voor in 't seizoen

Food

Een goede weerstand is nu misschien nog wel belangrijker dan ooit. Daarom is het slim om elke dag aan voldoende vitamine C binnen te krijgen.

Food

Vitamine D heb je met name nodig voor je botten en gebit. Je haalt dit uit de zon, maar ook uit vette vis. Ontdek de lekkerste recepten met vitamine D.

Food

Een bloemkoolcurry, rodekoolsteaks, paksoi-dumplings… die goede oude kool is cooler dan je denkt. Ontdek deze verrassend coole recepten met allerlei soorten kool.

Food

Dat een lekkere maaltijd niet duur hoeft te zijn, laten deze recepten wel zien. Sowieso betaal je bij Jumbo altijd de laagste prijs.

Food

Witlof is een knapperige en veelzijdige groente, boordevol vitaminen en mineralen. Je kunt witlof koken, bakken, stoven en wokken.