Italiaanse recepten

Op zoek naar een Italiaans gerecht? Van een verfrissende carpacciosalade tot een goedgevulde pasta of versgebakken pizza: Jumbo zet de lekkerste Italiaanse recepten voor je op een rij. En als afsluiter hebben we ook verrukkelijke Italiaanse desserts, zoals de oh zo geliefde tiramisu. Met al die heerlijke Italiaanse recepten kun je een avond lang tafelen en genieten met elkaar. En als de zon schijnt, kun je voor een heerlijke Italiaanse BBQ gaan.

Populaire Italiaanse recepten

Bekijk meer Italiaanse recepten

Klaar in 20 minuten

Bekijk meer klaar in 20 minuten

Eenvoudige Italiaanse recepten

Bekijk meer eenvoudige Italiaanse recepten

Populaire filters voor Italiaanse recepten

Vegetarisch Eenvoudig Hoofdgerecht Voordelig Klaar in 20 minuten

Soort Italiaanse recepten

Pasta Pizza Lasagne Dessert Salade

Direct aan de slag met Italiaanse recepten

We hopen dat je een keuze hebt kunnen maken uit onze gevarieerde Italiaanse recepten. Of het nu een eenvoudige spaghetti wordt of een romige risotto: inspiratie  om te genieten zoals de Italianen vind je hier volop. Duik dan nu de keuken in en ga aan de slag met je favoriete Italiaanse gerecht. En voor de beste mediterrane ingrediënten ben je bij Jumbo ook aan het goede adres. Neus rond in één van onze winkels of bestel je boodschappen online en laat ze bij je thuis bezorgen of haal ze op bij een Pick Up Point.

De lekkerste Italiaanse recepten vind je bij Jumbo

Wie op de Italiaanse toer wil gaan, vindt bij Jumbo gegarandeerd een smakelijk recept. Van een snelle hap tot een speciaal diner: we hebben voor elke gelegenheid het perfecte gerecht. Probeer bijvoorbeeld eens de klassieke panzanella, oftewel broodsalade. De ideale maaltijd voor een warme dag in de zomer. Of maak een rijkgevulde lasagne voor het gezin. En als dessert natuurlijk een romige tiramisu

Benieuwd naar de andere keukens? We inspireren je ook graag met onze Aziatische, Spaanse en alle andere verrukkelijke recepten. Ontdek ons complete aanbod.

Bekijk alle recepten >

Meer inspiratie?

Aziatische recepten Franse recepten Griekse recepten Hollandse recepten Hongaarse recepten Indiase recepten Italiaanse recepten Japanse recepten Mexicaanse recepten Spaanse recepten