Met onze laagsteprijsgarantie ben je altijd goedkoop uit

Laagsteprijsgarantie

Euro's goedkoper

Een van Jumbo's 7 Zekerheden is dat je bij Jumbo iedere dag euro’s goedkoper uit bent. Naast onze laagsteprijsgarantie op precies dezelfde merkartikelen, krijg je ook elke dag voordeel op heel veel dagelijkse boodschappen zoals groente, vlees, Jumbo koffie en Jumbo toiletpapier. Dit zijn onze Altijd Lage Prijs producten. Deze producten zijn laag in prijs en hebben ook een uitstekende kwaliteit.

Maar het wordt zelfs nóg voordeliger met veel producten die tijdelijk Extra Goedkoop zijn. En hou je van iets lekkers, maar kun je niet kiezen? Pak dan je voordeel met de gevarieerde Kies & Mix producten.

Jumbo is met de Laagste prijslijn de goedkoopste supermarktformule van Nederland

Bron: Prijsvergelijkingsonderzoek onder supermarkten van EFMI business school, mei 2020

Laagste prijs garantie

Laagsteprijsgarantie, gegarandeerd de laagste prijzen

Met onze laagsteprijsgarantie ben je altijd goedkoop uit. Je kassabon is het bewijs. Vind je tóch precies hetzelfde merkartikel dat goedkoper is? Dan krijg je het product gratis en passen we onze prijs aan.

Bij Jumbo doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat lekker én gezond eten voor iedereen betaalbaar is. Daarin gaan we echt een stap verder. Zo controleren we dat we de goedkoopste zijn in het marktgebied, van de door ons geselecteerde supermarkten bij jou in de buurt. In deze winkels geldt een aangepaste laagsteprijsgarantie.

Lees meer over garanties & zekerheden
Altijd Lage Prijs

Producten met een Altijd Lage Prijs

Groente, vlees, Jumbo koffie en Jumbo toiletpapier. De producten die je het vaakst nodig hebt, daar ben je het meeste geld aan kwijt. Daarom is het wel zo fijn als juist deze producten niet tijdelijk, maar ALTIJD laaggeprijsd zijn. Bij Jumbo vind je honderden van deze typische dagelijkse boodschappen voor een Altijd Lage Prijs. Deze producten zijn laag in prijs en hebben ook een uitstekende kwaliteit. Dat scheelt nog eens wat op je kassabon!

Ontdek de Altijd Lage Prijs producten
Extra goedkoop

Voordelig boodschappen doen met onze aanbiedingen

Bij Jumbo hebben we altijd de beste aanbiedingen. Naast het feit dat je bij Jumbo elke dag voor al je boodschappen voordelig uit bent, zijn sommige producten ook nog Éxtra Goedkoop. Dat is dus extra voordeel, bovenop onze lage prijzen.

Bekijk alle Extra Goedkoop aanbiedingen

Onafhankelijke onderzoeken wijzen uit hoe goedkoop Jumbo is

Bij Jumbo zijn je boodschappen het goedkoopst. ‘Maar dat zeggen ze allemaal?’ Inmiddels hebben drie onafhankelijke onderzoeken toch echt aangetoond hoe voordelig je bij Jumbo uit bent. En we zorgen ervoor dat dit ook in de toekomst zo blijft. De conclusies van de Consumentenbond, Kassa en EFMI Business School zijn heel helder:

Tv-programma Kassa:

"Jumbo goedkoper dan ALDI en LIDL"

- April 2019

EFMI Business School:

"Jumbo is met de laagste prijslijn de goedkoopste supermarktformule van Nederland"

- Mei 2020

Consumentenbond:

"A-merken bij Jumbo goedkoper dan bij AH en PLUS"

- Mei 2020

Bekijk het EFMI onderzoek

Handige lijstjes

We maken het je graag zo gemakkelijk, gezond én voordelig mogelijk met deze handige lijstjes.

Jumbo, elke dag euro's goedkoper

Als je zeker wil weten dat je niet teveel betaalt ga je naar Jumbo. Want dankzij de laagsteprijsgarantie is Jumbo de goedkoopste supermarkt bij jou in de buurt. Jumbo, elke dag euro's goedkoper.

Bekijk de voorwaarden van de laagsteprijsgarantie

Geen bestelkosten bij Jumbo

Goed nieuws! Als je online boodschappen doet bij Jumbo, dan betaal je geen bestelkosten als je een van de geselecteerde actieproducten aan je bestelling toevoegt. De aanbieding is alleen geldig als je bezorg- of ophaalmoment binnen de actieperiode ligt. De actieproducten wisselen regelmatig. 

Bekijk huidige actieproducten