Gourmet vlees recepten & bestellen

Ben je op zoek naar gourmetrecepten met vlees, wil je gourmetvlees bestellen of zoek je het antwoord op de vraag: hoeveel vlees per persoon heb ik nodig voor de gourmet? Bij Jumbo ben je aan het juiste adres voor gourmetvlees én een bak aan inspiratie.

Snel naar

Geweldige gourmetrecepten met vlees Meer dan alleen gourmetrecepten met vlees Luxe gourmetvlees bestellen bij Jumbo Veelgestelde vragen over gourmetvlees Handige gourmettips met vlees

Geweldige gourmetrecepten met vlees

Met gourmetvlees kun je alle kanten op. Laat je inspireren door onze gourmetrecepten voor vlees en maak er een feestelijke avond van.

Bekijk alle gourmetrecepten met vlees

Meer dan alleen gourmetrecepten met vlees

Met alleen vlees voor de gourmet ben je er natuurlijk nog niet. Bekijk ook onze andere gourmetrecepten.

Luxe gourmetvlees bestellen bij Jumbo

Van voordelig tot luxe gourmetvlees: gourmetvlees bestellen, doe je natuurlijk bij Jumbo. Ontdek meteen of gourmet vlees in de aanbieding is.

Ontdek het volledige gourmet assortiment

Hoeveel vlees per persoon gourmet

Bedenk voordat je gaat gourmetten hoeveel vlees per persoon je ongeveer nodig hebt. De gemiddelde hoeveelheid gram vlees per persoon op de gourmet is 300 tot 400 gram. Voor grote vleeseters is dat 500 tot 600 gram. En voor kinderen 250 tot 300 gram. Maak voordat je boodschappen gaat even een simpel optelsommetje. Zo weet je precies wat je in huis moet halen.

Zonder vlees gourmetten

Kies je uit gewoonte voor gourmetten met vlees? Niks mis mee natuurlijk, maar het kan ook anders! Varieer eens met verse groenten, vis of vleesvervangers en ontdek wat er allemaal nog meer mogelijk is. Laat je inspireren door de gourmetrecepten in deze foodswap en ga aan de slag met bijvoorbeeld pangaspiesjes, zalmstukjes en kastanjechampignons met sjalot-tijmboter. Mmm!

Bekijk de foodswap voor vlees-gourmet

Veelgestelde vragen over gourmetvlees

Hoeveel vlees per persoon gourmet?

Hoeveel gourmet vlees voor 8 personen?

Welk vlees op de gourmet?

Gourmetvlees zelf maken

Liggen de gourmetschotels (nog) niet in de winkel of heb je andere voorkeuren voor vlees op de gourmet? Dan kun je ook gourmetvlees zelf maken. Haal je favoriete vlees in huis en snijd het in kleine stukjes van ongeveer 30 tot 40 gram. Marineer het vlees eventueel met een basis- of satémarinade om het extra smaak te geven. Ook lekker: zelf hamburgers of schnitzel maken voor bij de gourmetschotel. Onze kookvideo’s helpen je op weg.

Kies voor een basismarinade

Of maak een satémarinade

Zelf hamburgers maken

Kalfsschnitzel paneren

5 gouden tips voor gourmet schoonmaken

Genoten van de gourmet met vlees? Tijd voor het minst leuke onderdeel: de gourmet schoonmaken. Om het je wat makkelijker te maken, delen we 5 gouden tips van mevrouw Kitty van Eerd. Daarmee verdwijnen de vetspetters en etensresten als sneeuw voor de zon.

Zo maak je je gourmet schoon

Meer gourmet-inspiratie

Kun jij naast ideeën voor lekkere recepten met vlees nog wel meer inspiratie gebruiken voor de gourmet? Met onze tips en recepten maak je er een geslaagde gourmetavond van!

Alles voor gourmet Gourmet bijgerechten Gourmet boodschappen Gourmet groenten Gourmet salade Gourmet vegetarisch
Gourmet vis Gourmet vlees Gourmet tips Gourmet lucht uit huis Gourmetten met kerst Gourmetten met kinderen

17 november 2021 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 22 april 2022