Gourmet groenten & rauwkost: recepten & tips

Een gourmet is natuurlijk niet compleet zonder groenten. Ben je op zoek naar ideeën voor groenten bij gourmet? Laat je inspireren door Jumbo! Van frisse salades en rauwkost bij de gourmet tot warme, gegrilde groenten: met onze gourmet-recepten voor groenten maak je in een handomdraai de lekkerste gerechtjes.

Snel naar

Goddelijke gourmetrecepten met groenten Ideeën voor rauwkost bij de gourmet Alles voor een gourmet-groenteschotel Veelgestelde vragen over gourmet-groenten Groenten op de gourmet grillen, doe je zo

Goddelijke gourmet-recepten met groenten

Maak een heerlijk gourmet bijgerecht met groenten bij de gourmet met behulp van deze recepten. Wat dacht je van mac 'n cheese of maispannenkoekjes?

Ideeën voor rauwkost of salade bij de gourmet

Makkelijk, fris, gezond en lekker: rauwkost of salade bij de gourmet. Groenten bij de gourmet hoef je niet per se te bakken of te grillen. Maak bijvoorbeeld een frisse salade boordevol groenten voor bij de gourmet.

Handige lijstjes voor alle gourmet-recepten met groenten

Wij maken je het graag makkelijk. Heb je lekkere gourmet-recepten met groenten uitgekozen? Doe snel en eenvoudig je boodschappen met onze handige lijstjes.

Alle groenten voor je gourmet vind je bij Jumbo

Ingrediënten voor je gourmet-recepten met groenten vind je bij Jumbo. Snijd de groenten in stukjes of schijfjes en serveer op een groot bord, zodat ieder zelf kan kiezen.

Ontdek het volledige gourmet assortiment

Volop inspiratie: groenten voor bij gourmet

Wanneer je gaat gourmetten, zijn stukjes vlees en vis waarschijnlijk het eerste waar je aan denkt. Toch is je gourmetavond pas compleet met groenten. Je kunt allerlei verschillende soorten groenten in plakjes of blokjes snijden en deze grillen op je gourmetstel of bakken in je pannetje. Het is ook een goed idee om met gourmet-recepten met groenten aan de slag te gaan. Wat denk je van kastanjechampignons met sjalot-tijmboter of groente-parmezaanpannenkoekjes? En denk ook aan gourmet-bijgerechten met groenten zoals salades en rauwkost.

Veelgestelde vragen over gourmet groenten

Hoeveel groenten bij gourmet?

Welke groenten bij gourmet?

Wat voor groenten bij vis gourmet?

Welke koude groenten bij gourmet?

Welke warme groenten bij gourmet?

Meer tips voor een avondje gourmetten

Op zoek naar meer gourmet ideeën? In onze blogs vind je volop inspiratie voor een avondje gourmetten.

Food

Gourmetten is ongekend populair in Nederland en natuurlijk hartstikke gezellig. Maar er zijn creatievere alternatieven voor gourmetten. We zetten onze favorietealternatieven op een rij.

Food

Een lekkere maaltijd hoeft absoluut niet duur te zijn. Met deze voordelige recepten tover je voor een klein prijsje een heerlijke maaltijd op tafel.

Food

Voor veel mensen een guilty pleasure: stokbrood met kruidenboter. De lekkerste kruidenboter maak je natuurlijk gewoon zelf.

Altijd onder de pannen met het Jumbo gourmetassortiment

Wie zegt dat gourmetten alleen voor de feestdagen is? Vanaf nu vind je altijd verschillende soorten gourmet mini's en een gourmetschotel in onze winkels én online. Altijd feest dus! Ideaal voor een verjaardag, kinderfeest of omdat het kan.

Bekijk het gourmetassortiment

Tip: groenten op de gourmet grillen, doe je zo

Gegrilde groenten maken op de gourmetplaat is een goed idee. En extra lekker met een dressing van olijfolie en kruiden als peper en zout. Snijd bijvoorbeeld aubergine en courgette in dunne plakken. Dep droog en breng het kruidenmengsel met olijfolie direct aan op de groenten. Zo trekt de smaak er goed in. Grill de groenteplakken op de gourmet ongeveer 2 minuten aan beide kanten en smullen maar!

Tip: dit is ook lekker met rode puntpaprika, pompoen, venkel en groene asperges.

Populaire gourmet recepten

Gourmet bijgerechten Gourmet groenten Salades bij gourmet Vegetarisch gourmetten Vis gourmet Gourmet vlees

Nog meer gourmet-inspiratie

Kun je wel wat meer tips en recepten gebruiken voor een geslaagde gourmetavond? Bekijk dan ook deze pagina’s voor de lekkerste hapjes in je gourmetpannetje.

Alles voor gourmet Gourmet recepten Gourmet bijgerechten Gourmet groenten Gourmet salade
Gourmet vegetarisch Gourmet vis Gourmet vlees Gourmet boodschappen Gourmet tips
Gourmet lucht uit huis Gourmet schoonmaken Gourmetten met kerst Gourmetten met kinderen

4 oktober 2022 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 4 november 2022