Loading...

Salade

Lekker in een handomdraai op tafel

Bekijk de recepten

Salade: de lekkerste salades maak je zelf

Salades zijn heerlijk fris, gezond en makkelijk te bereiden met je favoriete ingrediënten. Je vindt de lekkerste recepten voor salades bij Jumbo. Voor een vegetarische salade, of juist saladerecepten met vlees of vis. Bij stevige trek kun je gekookte pasta of rijst toevoegen aan je salade. En natuurlijk kun je altijd je eigen unieke salade maken. Voeg dan ingrediënten die je zelf lekker vindt, toe aan een recept. Noten en zaden zijn een goed voorbeeld van een smakelijke toevoeging aan een saladerecept. Of maak je salade extra fris met fruit, zoals perzikaardbeien of zwarte en blauwe bessen. En denk ook eens aan geschikte groenten zoals tomaatkomkommer en courgette.

Maaltijdsalades

Vanavond een gezonde maar vullende portie op tafel zetten? Dan is een maaltijdsalade een goede keuze. Jumbo heeft verschillende recepten voor maaltijdsalades, waarmee je eindeloos kunt variëren. Inspiratie genoeg voor een lekkere salade.

Saladerecepten met vlees

Een lekkere salade is in een handomdraai gemaakt. Heb jij nog groentespinazie of fruit over? Snij het in stukjes, voeg wat blaadjes sla toe en je bent eigenlijk al klaar. Vaak is een saladerecept toch wel handig wanneer je boodschappen gaat doen, of als je wat minder inspiratie hebt. Je vindt hieronder de lekkerste recepten die je in een paar minuten op tafel zet.

Saladerecepten met vis

Saladerecepten vegetarisch

Bekijk alle saladerecepten

Snel en makkelijk klaar met saladetopper

Wil jij lekker snel een salade maken? Kies dan voor een saladetopper. Gebruik als basis je favoriete sla en voeg een saladetopper naar keuze toe.

Bekijk alle maaltijdsalades

Meer salade inspiratie?

Een salade is de perfecte lunch, bijgerecht of met een broodje erbij een complete maaltijd.

Witlofsalade Pastasalade Couscoussalade Appelsalade Zuurkoolsalade Broccolisalade Boerenkoolsalade Andijviesalade