Gourmet groenten & rauwkost: recepten & tips

Een gourmet is natuurlijk niet compleet zonder groenten. Ben je op zoek naar ideeën voor groenten bij gourmet? Laat je inspireren door Jumbo! Van frisse salades van rauwkost bij de gourmet tot warme, gegrilde groenten: met onze recepten maak je in een handomdraai een heerlijke gourmet-groenteschotel.

Snel naar

Goddelijke gourmetrecepten met groenten Ideeën voor rauwkost bij de gourmet Alles voor een gourmet-groenteschotel Groenten op de gourmet grillen, doe je zo Veelgestelde vragen over gourmet-groenten

Goddelijke gourmet-recepten met groenten

Maak een heerlijk gourmet bijgerecht met groenten bij de gourmet met behulp van deze recepten. Wat dacht je van mac 'n cheese of maispannenkoekjes?

Ideeën voor rauwkost bij de gourmet

Makkelijk, fris, gezond en lekker: rauwkost bij de gourmet. Groenten bij de gourmet hoef je niet per se te bakken of te grillen. Maak bijvoorbeeld een frisse salade boordevol groenten voor bij de gourmet.

Alles voor een gourmet groenteschotel

De lekkerste ingrediënten voor op een gourmet-groenteschotel vind je natuurlijk bij Jumbo. Snijd de groenten in kleine stukjes of schijfjes en serveer op een groot bord, zodat ieder zelf kan kiezen wat er op de plaat gaat.

Ontdek het volledige gourmet assortiment

Veelgestelde vragen over gourmet groenten

Hoeveel groenten bij gourmet?

Welke groenten bij gourmet?

Wat voor groenten bij vis gourmet?

Welke koude groenten bij gourmet?

Welke warme groenten bij gourmet?

Tip: groenten op de gourmet grillen, doe je zo

Gegrilde groenten maken op de gourmetplaat is een goed idee. En extra lekker met een dressing van olijfolie en kruiden als peper en zout. Snijd bijvoorbeeld aubergine en courgette in dunne plakken. Dep droog en breng het kruidenmengsel met olijfolie direct aan op de groenten. Zo trekt de smaak er goed in. Grill de groenteplakken op de gourmet ongeveer 2 minuten aan beide kanten en smullen maar!

Tip: dit is ook lekker met rode puntpaprika, pompoen, venkel en groene asperges.

Meer dan alleen groenten op de gourmet

Kun jij naast ideeën voor lekkere groenten nog wel meer inspiratie gebruiken voor de gourmet? Met onze tips en recepten maak je er een geslaagde gourmetavond van!

Nog meer gourmet-inspiratie

Kun je wel wat meer tips en recepten gebruiken voor een geslaagde gourmetavond? Bekijk dan ook deze pagina’s voor de lekkerste hapjes in je gourmetpannetje.

Alles voor gourmet Gourmet recepten Gourmet bijgerechten Gourmet groenten Gourmet salade
Gourmet vegetarisch Gourmet vis Gourmet vlees Gourmet boodschappen Gourmet tips
Gourmet lucht uit huis Gourmet schoonmaken Gourmetten met kerst Gourmetten met kinderen

17 november 2021 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 20 april 2022