Loading...

Gourmet met groenten

Een gourmet is natuurlijk niet compleet zonder groenten. Ben je op zoek naar ideeën voor groenten bij gourmet? Laat je inspireren door Jumbo! Van frisse salades tot gegrilde groenten: met onze recepten maak je in een handomdraai een heerlijke gourmet-groenteschotel.

Snel naar

Goddelijke gourmetrecepten met groenten Ideeën voor veel koude groenten bij de gourmet Alles voor een gourmet-groenteschotel Groenten op de gourmet grillen, doe je zo Veelgestelde vragen over gourmet-groenten

Goddelijke gourmet-recepten met groenten

Maak een heerlijk bijgerecht met groenten bij de gourmet met behulp van deze recepten. Wat dacht je van kastanjechampignons met sjalot-tijmboter of halloumispiesjes met courgette en pesto?

Ideeën voor lekker veel koude groenten bij de gourmet

Groenten bij de gourmet hoef je niet perse te bakken of te grillen. Je kunt ze ook rauw serveren naast al het lekkers van de plaat. Maak bijvoorbeeld een frisse salade boordevol groenten voor bij de gourmet.

Alles voor een gourmet groenteschotel

De lekkerste ingrediënten voor op een gourmet-groenteschotel vind je natuurlijk bij Jumbo. Snijd de groenten in kleine stukjes of schijfjes en serveer op een groot bord, zodat ieder zelf kan kiezen wat er op de plaat gaat.

Ontdek het volledige gourmet assortiment

Veelgestelde vragen over gourmet groenten

Hoeveel groenten bij gourmet?

Welke groenten bij gourmet?

Wat voor groenten bij vis gourmet?

Welke koude groenten bij gourmet?

Welke warme groenten bij gourmet?

Tip: groenten op de gourmet grillen, doe je zo

Gegrilde groenten maken op de gourmetplaat is een goed idee. En extra lekker met een dressing van olijfolie en kruiden als peper en zout. Snijd bijvoorbeeld aubergine en courgette in dunne plakken. Dep droog en breng het kruidenmengsel met olijfolie direct aan op de groenten. Zo trekt de smaak er goed in. Grill de groenteplakken op de gourmet ongeveer 2 minuten aan beide kanten en smullen maar!

Tip: dit is ook lekker met rode puntpaprika, pompoen, venkel en groene asperges.

Meer dan alleen groenten op de gourmet

Kun jij naast ideeën voor lekkere groenten nog wel meer inspiratie gebruiken voor de gourmet? Met onze tips en recepten maak je er een geslaagde gourmetavond van!

Alles voor gourmet Gourmet bijgerechten Gourmet boodschappen Gourmet groenten Gourmet salade Gourmet vegetarisch
Gourmet vis Gourmet vlees Gourmet tips Gourmet lucht uit huis Gourmetten met Kerst Gourmetten met kinderen

17 november 2021 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25 november 2021