Mexicaanse nacho's maken

Nachochips + gesmolten kaas = ultiem genieten

Bekijk alle recepten

Samen smullen van Mexicaanse nacho's

Nacho’s met kaas uit de oven en heerlijke dipsausjes zijn de perfecte borrelhap voor een feestje. Maar wist je dat je ook een volwaardige avondmaaltijd kunt maken met Mexicaanse nacho’s? Bekijk de heerlijke nachorecepten.

De lekkerste recepten voor nacho's

Nacho's zijn zo veel meer dan een snack! Ontdek wat voor heerlijke schotels je ermee kunt maken. Vega is ook een optie: nacho's met jackfruit

Bekijk alle nacho's recepten

Nacho’s maken met avocado

Avocado smaakt heerlijk bij nacho’s. Gewoon in blokjes eroverheen of maak er guacamole van. In deze video delen we handige tips voor het ontpitten en snijden van een avocado.

Zo schil, ontpit en snijd je een avocado

Wat heb je nodig voor nacho's?

Nacho’s met kaas uit de oven

Nacho’s uit de oven zijn het ideale gerecht als je niet veel tijd hebt om in de keuken te staan. Een heerlijke nachoschotel heb je in een handomdraai samengesteld en vervolgens doet de oven het werk. We inspireren je graag met heerlijke nachorecepten om te laten zien dat nacho’s maken helemaal niet moeilijk is. 

Een ander pluspunt van nacho’s is dat het zo’n veelzijdig gerecht is. Je kunt eindeloos variëren met de ingrediënten die je eraan toevoegt. Nacho's met gehakt, kip, kaas, jalapeño, zure room, tomaten, guacamole: het is jouw feestje. En over feestjes gesproken: een schaal met nachos en dipsausjes doet het ook heel goed als borrelhap. Het gaat op tot en met de laatste kruimel. 

De Mexicaanse keuken is altijd een feestje!

Burrito's maken Burrito's recepten Burrito met kip Enchiladas maken Guacamole
Mexicaans Mexicaanse recepten Snelle Mexicaanse recepten Vegetarische burrito's Enchilada recepten
Enchiladas met gehakt Enchiladas met Kip Guacamole recepten Taco's recepten Mexicaanse wraps