Taco recept met gehakt

Parel uit de Mexicaanse keuken

Bekijk alle recepten

Trakteer jezelf op een taco met gehakt

Taco’s met gehakt vormen een ware traktatie. Ze zijn eenvoudig te maken, maar bovenal hartstikke lekker. En je kunt er eindeloos mee variëren. Op zoek naar het lekkerste taco recept met gehakt? We zetten onze favoriete variaties van een taco met gehakt voor je op een rij! 

5x een heerlijk taco recept met gehakt

Ga jij voor een klassieke taco met gehakt of varieer je graag met verrassende ingrediënten als zoete aardappel en mango? Ook lekker: ons heerlijke vegan taco recept met gehakt. Zo steek je dit Mexicaanse gerecht eenvoudig in een nieuw, plantaardig jasje.

Met welke soort gehakt vul jij je taco?

Los van je favoriete recept voor taco’s met gehakt, kun je natuurlijk zelf kiezen welke toppings je gebruikt. Ken jij ons ruime aanbod gehakt al? Naast rundergehakt hebben we bijvoorbeeld ook half om half, vegetarisch of biologisch gehakt.

Ook makkelijk: taco met gehakt pakketten

Kun je niet kiezen tussen al die lekkere taco recepten met gehakt? Maak het jezelf makkelijk en ga voor een van onze verspakketten of wereldgerechten. Achterop de verpakking vind je de bereidingswijze en zo heb je alle ingrediënten in één keer in huis. Ideaal!

Variëren kun je leren: taco recept met gehakt en zoete aardappel

Zoete aardappel, courgette en zwarte bonen vormen de basis van dit Mexicaanse gerecht. Benieuwd hoe je dit heerlijke taco recept met gehakt op tafel tovert? Jet van Nieuwkerk laat het je stap voor stap zien in deze aflevering van ‘Wat eten we?’.

Elke dag een ander taco met gehakt recept

Taco recepten met gehakt zijn er in alle soorten en maten. Je kunt er alle kanten mee op. Door verschillende soorten gehakt te gebruiken, af te wisselen met groenten en er diverse sauzen aan toe te voegen. Behalve de standaard taco seasoning kun je bijvoorbeeld ook sambal, sweet chili saus of crème fraîche op je taco met gehakt doen. En wat dacht je van zelfgemaakte guacamole of verse tomatensalsa?

Zelf een recept voor taco’s met gehakt samenstellen, kan ook. Begin met het kiezen van de juiste tacoschep. Kies vervolgens het gehakt voor op de taco. Bepaal welke groenten je erbij wilt eten. Gebruik je favoriete seasoning, sausjes én topping - zoals geraspte kaas. Et voilà, je hebt je eigen taco recept met gehakt bedacht. Ook leuk: serveer alle ingrediënten los op tafel, zodat iedereen zijn eigen taco kan vullen. Dat wordt gegarandeerd smullen!

De Mexicaanse keuken is altijd een feestje!

Burrito's maken Burrito's recepten Burrito met kip Enchiladas maken Guacamole
Mexicaans Mexicaanse recepten Snelle Mexicaanse recepten Vegetarische burrito's Enchilada recepten
Enchiladas met gehakt Enchiladas met Kip Guacamole recepten Taco's recepten Mexicaanse wraps