Loading...

Alles om Pasen te vieren

Als de krokussen bloeien, de lammetjes in het veld rondspringen en het zonnetje steeds krachtiger schijnt, is het tijd voor Pasen. Pasen is een heerlijk feest om samen te vieren met familie en vrienden. Samen tafelen, paaseieren zoeken en genieten van het mooie weer. Ga je voor een uitgebreid ontbijt, een gezellige paasbrunch, voor een culinair paasdiner of lekker gourmetten? Jumbo helpt je met een uitgebreid paasassortiment en heerlijke paasrecepten. Pasen valt laat dit jaar: op 20 en 21 april. Misschien kunnen we daarom dan zelfs naar buiten en de bbq aansteken. Hoe je Pasen ook viert, bij Jumbo hebben we alles om je gasten te verrassen met een vrolijke tafel vol lekkers.

Lekker snel paasboodschappen doen?

Het kan druk zijn in de winkels rondom Pasen. Bestel daarom je paasboodschappen gewoon online: via Jumbo.com of de handige app. Haal ze op of laat ze thuisbezorgen wanneer het jou uitkomt. Extra voordeel: je hoeft niet zelf te sjouwen met je boodschappen en je eieren blijven zo gegarandeerd heel.

Plaats alvast je bestelling

Extra voordelig dit seizoen

Bij Jumbo helpen we een handje om extra voordelig Pasen te vieren. Zo zijn de zalm, rosbief, alle soorten La Place koffie en thee en Wapenaer kaasplakken in de aanbieding. Ideaal voor een lekkere paasbrunch! En voor 3 flessen van de geselecteerde wijnen, betaal je maar 10 euro. Ga je gourmetten? Goed nieuws: de bakjes vlees, vis en groente zijn ook extra voordelig.

Bekijk alle Seizoensaanbiedingen

Genieten tijdens de paasbrunch

Een heerlijke manier om Pasen te vieren is met een gezellige paasbrunch. Genieten van zo’n heerlijke volle tafel met de lekkerste broodjes, fruitsalades en van die luxe La Place producten. Wat dacht je van een knapperig La Place Krokantje met kruidenroomkaas en beenham? Met een lekker kopje koffie van La Place en een smoothie erbij, heb je al een perfecte basis voor een geslaagde paasbrunch.

De lekkerste producten van La Place voor de paasbrunch

Bekijk het La Place assortiment

Paasdiner

Dat extra dagje vrij met Pasen geeft je de tijd om uit te pakken in de keuken. Organiseer daarom gerust een gezellig paasdiner om zo met vrienden en familie Pasen te vieren. Bekijk alle lekkere recepten en tips om een succes te maken van jouw paasdiner.

Alles voor je paasdiner >

Gourmet

Ieder zijn eigen pannetje en bakken maar! Ga jij lekker gourmetten tijdens de paasdagen? Laat je dan inspireren door de lekkere recepten. Haal ook van die handige gourmet-bakjes met gesneden stukjes vlees, vis en groente. Bij Jumbo zijn ze nu extra voordelig: voor 5 bakjes met de Kies & Mix-sticker betaal je maar 10 euro.

Alles voor je gourmet >

Paaslekkernijen

Van die gevulde chocolade paaseitjes, zoete paasstol en lekkere paashaasjes. Hoe lang heeft die paashaas zijn oren nog? Mmm… probeer daar maar eens van af te blijven. Bij Jumbo heb je heerlijke paaslekkernijen: van paassoesjes tot La Place chocolloly’s.

Bekijk alle paaslekkernijen >

De lekkerste paasrecepten

Bekijk alle paasrecepten

Meer paasinspiratie?

Alles om Pasen te vieren

Paasrecepten Paasontbijt Paastaarten Paasdiner Ei hoort er bij Brunchtips Paas BBQ