Vegan en veganistisch eten

Recepten zonder dierlijke producten

Bekijk alle recepten

Ontdek hoe heerlijk vegan eten kan zijn

Veganistisch eten lijkt misschien lastig, maar ook zonder dierlijke producten kun je lekker en gevarieerd eten. En met één veganistische dag per week draag jij je steentje al bij aan het welzijn van dieren en het milieu. Bij Jumbo helpen we je graag die bewuste keuze te maken met ons ruime assortiment aan plantaardige vleesvervangers én onze inspirerende veganistische recepten.

Vegan chocoladerepen in vijf verschillende smaken

Vijf heerlijke vegan chocoladerepen in een volledig papieren recyclebaar jasje. Geniet van de smaken classic, melk, puur, wit, hazelnoot en quinoa crisp.

Aan de slag met veganistische recepten

Inspiratie nodig om vegan te koken? We laten je zien hoe veelzijdig veganistisch eten kan zijn.

Bekijk alle vegan recepten

Probeer deze plantaardige producten eens

We hebben een enorme keuze aan zuivel-, vlees- én visvervangers. Ze zijn alleen niet allemaal ook automatisch vegan. De selectie hieronder is dat wel.
Welk product is jouw favoriet?

Extra snel bestellen met onze handige lijstjes

Bekijk alle lijstjes

Veganistisch én voordelig

Veganistisch eten hoeft niet saai en ook niet duur te zijn. De producten hieronder zijn niet alleen compleet veganistisch, maar hebben ook nog eens een altijd lage prijs. Zo kun je altijd lekker volledig vegan eten.

Inspiratie & tips om veganistisch te eten

Bij Jumbo doen we er alles aan om vegan eten zo eenvoudig en lekker mogelijk te maken. Je denkt misschien dat je niet zo veel opties hebt als je veganistisch gaat koken, maar dat is zeker niet zo. Met vegan recepten kun je namelijk ook verrassend lekker uit de hoek komen. Ook vind je in onze winkels een ruime keuze aan vis- en vleesvervangers die volledig plantaardig zijn.

Ben jij geïnteresseerd in veganistische eten of krijg jij iemand op bezoek die dit doet? Laat je dan inspireren door onze vegan recepten. Zo hebben we een aantal bekende gerechten, zoals pasta, die we volledig veganistisch hebben gemaakt. Maar ook nog vele andere overheerlijke gerechten zonder dierlijke ingrediënten, zoals een vegan curry, vegan pannenkoeken of vegan wraps. En ken jij aquafaba al? Eén ding is zeker: dat wordt smullen!

Op zoek naar meer recepten zonder dierlijke producten? Laat je inspireren!

Alles over vegan eten Vegan recepten Tempeh recepten Vegan curry Vegan dessert
Vegan lasagne Vegan ontbijt Vegan pannenkoeken Vegan pasta Vegan wraps
Aquafaba