Taco’s recept

Geniet van de lekkerste taco’s

Bekijk alle tacorecepten

Creatief koken met een recept voor taco’s

Denk je aan de Mexicaanse keuken, dan denk je aan taco gerechten. Taco’s maken is gezellig en hartstikke makkelijk. Zet de tafel vol met je favoriete ingrediënten en iedereen kan zijn eigen taco bouwen. Echt een feestje! Je kunt jezelf natuurlijk ook laten inspireren door een lekker taco´s recept.

Vega genieten met een snel recept voor taco’s

In ‘Wat eten we?’ maken we deze keer een recept voor vegetarische taco’s. Loopt het water je al in de mond? Haal gauw de boodschappen in huis en kook gezellig met ons mee.

Zo maak je taco's met groente en BBQ-saus

5x taco’s recept

Knapperige tacoschelpen zijn zalig met gehakt of pulled chicken. En wat te denken van een variant met vis of garnalen? Een extra gezonde vega taco boordevol groente kan natuurlijk ook. Oh en een lekkere lepel salsa of toef guacamole maakt je taco gerechten pas écht af. Zoek hier je favo recept voor taco’s uit. 

Wist je dat

… de krokante schelpen die wij kennen als taco’s in Mexico tostada’s heten? Traditionele Mexicaanse taco’s zijn zachte wraps - tortillas - van maisdeeg. 

… tostada’s gefrituurde tortilla’s zijn? Ze werden bedacht om oude, taai geworden tortilla’s toch te kunnen verwerken in een gerecht.

.... taco’s zoals wij ze eten uit de Tex-Mex keuken komen?

.... je lekkere wraps kunt maken met de restjes van je taco vulling? Handig om de volgende dag mee te nemen als lunch.

 

Bestel je boodschappen en maak je favoriete taco’s recept

Bij Jumbo vind je alle boodschappen die je nodig hebt om de lekkerste taco gerechten te maken. Bestel alle ingrediënten online en haal ze op bij een Pick Up Point. Geen zin om de deur uit te gaan? Dan kun je je boodschappen thuis laten bezorgen, handig toch?

De Mexicaanse keuken is altijd een feestje!

Burrito's maken Burrito's recepten Burrito met kip Enchiladas maken Guacamole
Mexicaans Mexicaanse recepten Snelle Mexicaanse recepten Vegetarische burrito's Enchilada recepten
Enchiladas met gehakt Enchiladas met Kip Guacamole recepten Taco's recepten Mexicaanse wraps