Wat eten we vandaag - snel klaar

In het weekend kunnen we vaak in alle rust gerechten kiezen en uitgebreid koken. Maar ook op drukke dag dagen moeten we bedenken: wat eten we vandaag? Iets dat snel klaar is, makkelijk én goedkoop als het even kan. Met de inspiratie van Jumbo is de vraag ‘Wat eten we vandaag?’ simpel te beantwoorden.

Snel naar

Makkelijk & goedkoop Koken zonder poespas Simpele gerechten Zoek eenvoudig en snel een passend recept Kookvideo’s

Wat eten we vandaag? Makkelijk & goedkoop

Misschien wel de meestgestelde vraag: wat eten we vandaag? Ga je voor makkelijk en goedkoop? Kies dan een van onderstaande recepten.

Bekijk alle makkelijke en voordelige recepten

Wat eten we vandaag? Koken zonder poespas

Tja, en wat eten we vandaag dan weer? Koken zonder poespas is op een drukke dag wel zo fijn. Deze eenvoudige recepten maak je met max. 5 ingrediënten.

Bekijk alle recepten zonder poespas

Wat eten we vandaag? Simpele gerechten

Elke dag rijst de vraag ‘Wat eten we vandaag’. Een simpel gerecht dat snel klaar is, is het antwoord. Wij helpen je aan dit soort recepten.

Bekijk alle simpele gerechten

Wat eten we vandaag? Iets dat snel klaar is!

Wil je vandaag eten wat snel klaar is? Vind hier snel een passend recept: ze zijn allemaal eenvoudig en in 20 minuten te maken.

Lekker snelle kookvideo's

Mihoen met zalm teriyaki

Wat eten we vandaag? Dit recept is snel klaar en superlekker. We eten vandaag een voortreffelijke teriyaki van zalm met wokgroenten en mihoen. En met Roberta koken we altijd zonder poespas. 

Bekijk het recept >

Romige pasta met paddenstoelen

Heb je al een antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? In ieder geval iets simpels dat snel klaar is. Dit heerlijke recept voldoet aan al die wensen én we houden het vegetarisch deze keer. Kijk je mee hoe je dit gerecht maakt?

Bekijk het recept >

Schnitzel met mediterrane boontjes

Aardappels, groente en vlees is wat we eten vandaag: makkelijk én goedkoop. Maar de smaak doet er niet voor onder. We geven een verrassende twist aan je vertrouwde boontjes. Het is zeker niet saai wat we eten vandaag, wel simpel en lekker.

Bekijk het recept >

Handige tips van Roberta

Wat eten we vandaag Wat eten we met warm weer Weekendrecepten Gezonde recepten Goedkope recepten Koken met 5 ingrediënten

1 november 2021 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 1 november 2021