Gourmetten boodschappenlijst

Leuk, gourmetten! Maar wie gaat de boodschappenlijst samenstellen? Bij Jumbo weten we precies wat je tijdens het gourmetten nodig hebt en we helpen je met de boodschappenlijst. Of je nu boodschappen moet halen om te gourmetten met vlees of met vis: wij hebben alle gourmet-boodschappen in huis en helpen je niets te vergeten. Van een gevarieerd gourmetpakket tot stokbrood en de lekkerste sausjes.

Snel naar

Gourmetten met een boodschappenlijst van Jumbo Gourmetten: wat heb je nodig? Recepten gourmet: wat gaat in de pannetjes? Zo maak je de beste boodschappenlijst voor gourmetten Veelgestelde vragen over de gourmet-boodschappen

Tip: ga gourmetten met een boodschappenlijst van Jumbo!

Gaan jullie gourmetten en wil je weten wat je nodig hebt? Bij Jumbo hebben we voor het gourmetten een handige boodschappenlijst.  Bekijk ook de andere handige lijstjes met veel lekkers.

Kies een pakket om te gourmetten: alles wat je nodig hebt!

Als je gaat gourmetten, haal je eenvoudig alles wat je nodig hebt in huis met een of meerdere gourmetpakketten. Daarmee heb je een groot deel van je boodschappenlijst voor het gourmetten al binnen.

Boodschappen om te gourmetten met vlees

Welke boodschappen haal jij als je gaat gourmetten met vlees? Met onze losse bakjes gourmetvlees bepaal je zelf wat je tijdens het gourmetten nodig hebt.

Boodschappen om te gourmetten met vis

Ga je gourmetten, voeg dan ook vis aan je boodschappenlijst toe. Laat je inspireren door onze boodschappen om te gourmetten met vis.

Gevarieerd gourmetten: wat heb je nog meer nodig?

Als je gaat gourmetten, heb je meer nodig dan vis en vlees. Vergeet je niet ook wat groenten en aardappeltjes op de boodschappenlijst voor het gourmetten te zetten?

Altijd onder de pannen met het Jumbo gourmetassortiment

Wie zegt dat gourmetten alleen voor de feestdagen is? Vanaf nu vind je altijd verschillende soorten gourmet mini's en een gourmetschotel in onze winkels én online. Altijd feest dus! Ideaal voor een verjaardag, kinderfeest of omdat het kan.

Bekijk het gourmetassortiment

Onmisbaar bij je gourmet boodschappen: verschillende sausjes!

Wat mag niet ontbreken bij de gourmet boodschappen? Sausjes natuurlijk! Bij Jumbo bestel je voordelig je favoriete gourmetsaus.

Wat mag verder niet ontbreken bij gourmet?

Als je gaat gourmetten, lijkt de boodschappenlijst wel eindeloos. Wil je er echt een complete gourmet van maken, voeg dan onderstaande producten ook aan je boodschappen toe.

Mmm gourmet… wat gaat er in de pannetjes?

Bijna alle gourmet boodschappen op deze pagina zijn al kant-en-klaar. Maar wat kan nog meer in de pannetjes? Met deze recepten maak je zeker indruk.

Bekijk alle gourmetrecepten
Boodschappenlijst om te gourmetten

Zo maak je de beste boodschappenlijst om te gourmetten

Als we gaan gourmetten, zijn we geneigd onze boodschappenlijst veel te lang te maken. Natuurlijk is het leuk om van alles wat op tafel te hebben, zodat iedereen zelf iets lekkers kan kiezen. Maar overdrijf het niet. Of je nu voor een gourmet-pakket gaat of voor losse gourmet-producten: we raden je aan zo’n 300 gram vlees en/of vis per persoon te rekenen. Serveer daar aardappeltjes, verschillende soorten groenten en andere gourmet-bijgerechten naast, zoals stokbrood met gourmet-saus en een lekkere salade voor bij de gourmet.

Veelgestelde vragen als je gourmet-boodschappen gaat doen

Wat heb je nodig voor gourmetten?

Wat eet je bij gourmet?

Veelgestelde vragen gourmet

Gourmetten? Nog meer recepten & tips voor je boodschappenlijst!

Maak iets bijzonders van je avondje gourmetten met de blogs van Jumbo. Die staan boordevol tips om te gourmetten: van boodschappen tot recepten en schoonmaaktips.

Tips

Niemands favoriete klusje, maar met de juiste instructies een fluitje van een cent: je gourmetstel schoonmaken. We delen graag deze 5 gouden tips.

Food

Wil jij lekker genieten van een avondje gourmetten, maar heb je iets minder budget? Maak je geen zorgen!

Food

Gourmetten is natuurlijk hartstikke gezellig, makkelijk en lekker. De ideale invulling van een diner met het hele gezin tijdens Pasen of tijdens kerst.

Food

Misschien wel het favoriete bijgerecht bij gourmet: stokbrood met kruidenboter. Mmm… de combinatie van een vers, knapperig broodje en smeltende boter is verrukkelijk.

Dit maak je van je overgebleven gourmet-boodschappen

Ben je voor het gourmetten toch iets te enthousiast geweest met je boodschappenlijst? Leftovers hoef je zeker niet weg te gooien, want je kunt er prima nog iets lekkers mee maken de volgende dag. Zoals deze lekkere pizza met gourmetvis en groenten. Maar eigenlijk kun je er vrijwel alle restjes van je gourmet-boodschappen voor gebruiken.

Lees het recept voor gourmet-pizza

Nog meer gourmet-inspiratie

Kun je wel wat meer tips en recepten gebruiken voor een geslaagde gourmetavond? Bekijk dan ook deze pagina’s voor de lekkerste hapjes in je gourmetpannetje.

Alles voor gourmet Gourmet recepten Gourmet bijgerechten Gourmet groenten Gourmet salade
Gourmet vegetarisch Gourmet vis Gourmet vlees Gourmet boodschappen Gourmet tips
Gourmet lucht uit huis Gourmet schoonmaken Gourmetten met kerst Gourmetten met kinderen

26 november 2021 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 20 april 2022