Loading...

Paasdiner
recepten & ideeën

Alles voor een feestelijk paasdiner 2021

Pasen Paasontbijt Paasbrunch Paasdiner Gourmet Paashacks

Ontdek alle paasdiner recepten

Wat zet jij op tafel tijdens het paasdiner 2021? Duik in onze recepten en bedenk de lekkerste ideeën.

Bekijk alle paasbrunch recepten

Verzorg een paasdiner met de lekkerste recepten

Ben je op zoek naar culinaire paasdiner ideeën? Of je nu gaat voor een paasdiner met voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht of juist een eenvoudig paasdiner: bij Jumbo vind je altijd passende paasdiner recepten.

Bekijk meer recepten

Inspiratie voor Pasen

Met deze vegetarische gerechten tover niet alleen een verrukkelijke paasbrunch op tafel, maar ook een lach op ieders gezicht. 

We zetten onze favoriete desserts voor Pasen op een rij. Met deze recepten maak je er een écht vrolijk Paasfeest van.

Geen Pasen zonder ei. Van eieren om te koken tot paaseieren in de lekkerste smaken: we zetten onze lekkerste eitjes op een rijtje.

Van chocolade paaseieren alleen kunnen kinderen natuurlijk niet leven. Daarom zetten wij graag een aantal heerlijke kidsproof paasrecepten op een rij. 

Food

Maak van je brunch of lunch een feestje met deze vrolijk belegde boterhammen. Deze blije bammetjes toveren een beestenbende op tafel.

Food

Leuk voor Pasen of Moederdag, zelfgemaakte chocoladetruffels. Met deze basisrecepten kun je naar hartenlust variëren.

Meer paasinspiratie

Pasen Paasontbijt Paasdiner Gourmet Alles over ei Soorten paaseitjes

Meer paasdiner 2022 ideeën & inspiratie

Bij Jumbo helpen we je graag een succes te maken van je paasdiner met de beste en lekkere ideeën. Of je nu voor een culinair of eenvoudig paasdiner gaat, met vis, vlees of vegetarisch: voor alle paasdiner ideeën ben je bij Jumbo op de juiste plek. Gekozen wat je wil maken? Voor alle paasdiner recepten bestel je makkelijk en snel de ingrediënten.

Wat ga jij maken voor het paasdiner 2022? Eén of meerdere gangen? Of gezellig gourmetten? We inspireren je graag met onze paasdiner recepten. Je paasdiner zelf maken wordt met deze gerechten zeker een succes. Van voorgerecht tot dessert en van makkelijk tot wat ingewikkelder. je vindt altijd iets passends tussen onze paasrecepten. Ontdek ook de paasrecepten van Smulweb. Ook hebben we verrassende recepten voor in je gourmetpannetje.

Benieuwd naar het paasassortiment en nieuwste recepten? Blader door de paasfolder en het Hallo Jumbo Magazine.