Loading...

Paasontbijt 
De allerlekkerste start van Pasen

Alles voor een gezellig paasontbijt

Ontdek het assortiment Bekijk alle recepten

Een perfect paasontbijt met La Place

Een uitgebreid paasontbijt geeft je energie om vol enthousiasme paaseieren te gaan zoeken. Wil je een écht bijzonder ontbijt? Ga dan voor de culinaire La Place producten. Met ‘t uitgebreide paasassortiment maak je thuis heel eenvoudig je eigen hotelontbijtbuffet. 

Ontdek het assortiment

De allerlekkerste ontbijtrecepten

Bekijk meer ontbijtrecepten Bekijk alle ontbijttips >

Lekker sapje erbij?

Bij al die lekkere broodjes wil je natuurlijk ook wat lekkers te drinken. Jumbo heeft een ruime keuze aan fruitige sapjes & smoothies. Wat is jouw favoriet?

Ontdek het assortiment

Alles voor een geslaagd paasontbijt

Met Pasen is het ontbijt natuurlijk een feestje. En laten wij nou alle ingrediënten in huis hebben om daaraan bij te dragen.

Ontdek het assortiment

Meer paasinspiratie?

Alles over Pasen Paaseitjes Ei hoort erbij Paasbrunch Paasdiner Gourmet

Pasen begint met een feestelijk paasontbijt

Denk je aan Pasen, dan denk je aan een gezellig, uitgebreid paasontbijt. Bij Jumbo haal je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd ontbijt. Ontdek ons uitgebreide paasassortiment in de winkel of bestel online en laat het bezorgen wanneer jij het handig vindt. Tip: Met het uitgebreide paasassortiment van La Place maak je thuis heel eenvoudig je eigen hotelontbijtbuffet. 

Heb je zin om zelf te gaan kokkerellen voor het paasontbijt? Bij Jumbo vind je veel verrassende recepten én we hebben alle ingrediënten die ervoor nodig zijn. Laat je inspireren door onze eenvoudige, culinaire, vegetarische of feestelijke ontbijtrecepten. En tover natuurlijk wat eieren op je ontbijttafel. Er is voor elk wat wils. Ontdek ook de paasrecepten van Smulweb. Voor wat voor soort paasontbijt je ook gaat: met veel plezier helpen we je er een voordelige, lekkere en relaxte Pasen van te maken.

Benieuwd naar het paasassortiment en nieuwste recepten? Blader door de paasfolder en het Hallo Jumbo Magazine.