Loading...

Kerstassortiment

Alles voor een heerlijke Kerst

Bekijk alle producten

Bij Jumbo vind je alles voor een geweldige Kerst

Van de geur van warme broodjes voor het kerstontbijt tot aan een goed stuk vlees tijdens het diner en een feestelijk kerstdessert. Of misschien organiseer je wel een gezellige kerstborrel met bubbels en hapjes. Hoe dan ook, Kerst staat in het teken van heerlijk eten, lekker drinken én samenzijn. En bij Jumbo vind je alles voor een geslaagd kerstfeest. Laat je inspireren door ons uitgebreide, smakelijke kerstassortiment. Zonder al te veel inspanning tover jij de meest feestelijke lekkernijen op tafel!

Ontbijt & Brunch Kerstborrel Voorgerechten Hoofdgerechten Bijgerechten Gourmet Desserts Bij de koffie Oud & Nieuw

Ontbijt & brunch

Luxe broodjes, een vers gebakken eitje, verse sappen en het lekkerste broodbeleg. Met een uitgebreid ontbijt of een culinaire kerstbrunch begin je de kerstdagen goed. Jumbo zorgt dat het je aan niks ontbreekt

Bij het kerstbrunch lijstje

Kerstborrel

Met een glaasje bubbels en een plateau vol met lekkere borrelhapjes kom je helemaal in de feeststemming. Bij Jumbo vind je alles voor een perfecte kerstborrel.

Bij het kerstborrel lijstje

Voorgerechten

Begin je kerstdiner met een feestelijk voorgerecht dat naar meer smaakt. Bij Jumbo vind je volop inspiratie voor de lekkerste voorgerechten. Met onderstaande producten serveer je met het grootste gemak een geweldig voorgerecht.

Bij het kerst voorgerechten lijstje

Hoofdgerechten

Het hoogtepunt van het diner is het hoofdgerecht. Met een goed stuk vlees of vis in de hoofdrol, zet jij een topgerecht op tafel waar je gasten heerlijk van kunnen smullen.

Bij het kerst hoofdgerechten lijstje

Bijgerechten

Heb je een keuze kunnen maken voor het pronkstuk van jouw hoofdgerecht? Vergeet dan niet een aantal passende bijgerechten uit te zoeken. De feestelijke producten van Jumbo maken jouw hoofdgerecht helemaal compleet.

Gourmet

Wat is er nou gezelliger dan met z’n allen met een pannetje rond het gourmetstel zitten? Als je gaat gourmetten met Kerst, dan hoeft niemand lang in de keuken te staan en kan iedereen pakken wat hij lekker vindt. Bij Jumbo vind je alles wat je ervoor nodig hebt.

Bij het kerst gourmet lijstje

Desserts

Hoeveel je ook al hebt gegeten: er is altijd ruimte voor een toetje. Sluit je kerstdiner perfect af met een feestelijk dessert van Jumbo. Of je nu van een fris en fruitig nagerecht houdt of meer van een zoet en romig chocoladedessert: bij ons vind je het allemaal.

Bij het kerst desserts lijstje

Iets lekkers bij de koffie

Bij Kerst denk je aan gezellig lang tafelen. Als iedereen van alle gangen van het kerstdiner genoten heeft en de after dinner dip op de loer ligt, komt een kop koffie als geroepen. En daar hoort natuurlijk een lekkernij bij.

Alles voor oud & nieuw

Met je vrienden of familie terugblikken op het afgelopen jaar en plannen maken voor het nieuwe jaar. En dat allemaal onder het genot van een glaasje bubbels en heerlijke hapjes. Bij Jumbo shop je alles bij elkaar voor geslaagde jaarafsluiting.

Het grootste én meest voordelige kerstassortiment

Heb jij ons uitgebreide kerstassortiment gezien? Blader door de folder en ontdek al onze lekkernijen voor een heerlijke kerst. Met al die lekkere producten tover je zo een heel kerstmenu op tafel. Laat je inspireren voor de feestdagen.

Blader door de kerstfolder

Assortiment kerst

De periode rondom de feestdagen is al druk genoeg. Je wil dan niet ook nog verschillende winkels afstruinen voor al je kerstinkopen. We hebben goed nieuws: bij Jumbo vind je gelukkig alles voor een geweldige kerst. Ga je een kerstborrel organiseren? Wij hebben de lekkerste borrelhapjes en feestelijke drankjes. Ook voor een kerstontbijt, kerstbrunch of kerstlunch doe je al je inkopen bij Jumbo.

Bij het bereiden van een kerstdiner komt vaak veel kijken. Maar dankzij het uitgebreide kerstassortiment tover jij in een handomdraai een heerlijk en feestelijk kerstmenu op tafel. Van voorgerechten tot bijgerechten en van complete gourmetschalen tot iets lekkers bij de koffie. Bij Jumbo vind je volop inspiratie én de lekkerste producten voor een geweldige kerst.

Kerst Kerstdiner Voorgerecht Hoofdgerecht Dessert Borrel Gourmet Kerstrecepten Ontbijt