Loading...

Vis op de gourmet, lekker!

Lang leve de visgourmet! Een gourmet met vis is een heel fijne afwisseling op al dat vlees. Vis op de gourmet is namelijk heerlijk licht en je kunt er uitgebreid mee variëren. Zet dit jaar dus zeker ook voldoende vis op tafel tijdens de gourmet. Op zoek naar inspiratie voor een overheerlijke visgourmet? Dan ben je bij Jumbo aan ’t juiste adres.

Snel naar

Inspiratie voor een overheerlijke visgourmet Met dit lijstje vergeet je niks voor je (vis)gourmet Of je een visgourmetschotel kunt bestellen? Gaat er vis op de gourmet? Check zeker even deze tips & tricks Maak nog iets lekkers van de leftovers van je gourmet met vis

Inspiratie voor een overheerlijke visgourmet

Vis op de gourmet is een lekker en licht. Op zoek naar een gourmet met vis? We hebben een aantal makkelijke gourmetrecepten met vis voor je klaarstaan. Kies er één of probeer ze allemaal!

Met dit lijstje vergeet je niks voor je (vis)gourmet

Bij Jumbo maken we het je zo makkelijk mogelijk. Met onze lijstjes tover je nog meer lekkere dingen op tafel, zoals een lekkere salade bij je visgourmet of ander gourmet-bijgerecht.

Vis-gourmetschotel bestellen & meer boodschappen

Je kunt een visgourmetschotel bestellen via Jumbo.com, maar je kunt het ook gewoon in de winkel kopen. Net als veel andere verse vis voor op de gourmet, kijk maar:

Ontdek het volledige gourmet assortiment

Gaat er vis op de gourmet? Check zeker even deze tips & tricks

 

Gebruik ook de grill van de gourmetplaat

Sommige gourmetstellen zijn uitgerust met een grillplaat. Zeker voor een gourmet met vis, is de grillplaat een leuk extraatje. Dan leg je de vis direct op de grillplaat in plaats van in het pannetje. Hartstikke lekker en (bijna) net zoals bij de Japanner.

 

Maak lekkere marinades voor je visgourmet

Marinades voor bij het vlees zijn niet per se geschikt voor vis. Zorg daarom ook voor lekkere marinades bij je visgourmet. Dat kan heel eenvoudig met bijvoorbeeld wat verse kruiden en citroen.

 

Gourmetten met vis is ideaal voor kinderen

Een visgourmet is een ideaal moment om kinderen kennis te laten maken met vis. Kinderen vinden gourmetten lekker én leuk. Als je kinderen de kleine stukjes vis zelf laat bereiden, willen ze er ook sneller van proeven.

 

Serveer de visgourmet in porties

Rauwe vis mag maximaal twee uur op tafel staan (buiten de koelkast dus). Een tip: zet dus niet alles in één keer op tafel. Maar serveer de visgourmet in porties.

 

Als niet alle vis op de gourmet gaat

Gaat niet alle vis op de gourmet? Blijft er, met andere woorden, nog wat over? Gooi ’t niet meteen weg. Als de rauwe vis niet langer dan twee uur op tafel heeft gestaan, kun je de vis voor gourmet nog twee tot drie dagen in de koelkast bewaren.

Alles wat je wil weten over vis op de gourmet

Hoeveel vis reken je per persoon voor een gourmet?

Wat eet je bij een visgourmet?

Welke groenten eet je bij een visgourmet?

Welke saus eet je bij een visgourmet?

Welke vis gebruik je bij een visgourmet?

Food

Wil jij lekker genieten van een avondje gourmetten, maar heb je iets minder budget? Maak je geen zorgen!

Food

Gourmetten is natuurlijk hartstikke gezellig, makkelijk en lekker. De ideale invulling van een diner met het hele gezin tijdens Sinterklaas of tijdens Kerst.

Food

Voor veel mensen een guilty pleasure: stokbrood met kruidenboter. Mmm… de combinatie van een vers, knapperig broodje en smeltende boter is verrukkelijk.

Tips

Gourmetten is hartstikke leuk en gezellig. Maar na afloop van het vaak avondvullende programma zit het gourmetstel vol vetspetters en etensresten.

Maak nog iets lekkers van de leftovers van je gourmet met vis

Eten weggooien is natuurlijk zonde. Als de rauwe vis niet langer dan twee uur buiten de koelkast heeft gestaan, kun je er zeker nog wat mee. Maak er bijvoorbeeld deze lekkere gourmetpizza’s van. Zo smul je twee keer van je gourmet met vis!

Meer dan alleen vis op de gourmet

Kun jij naast ideeën voor vis nog wel meer inspiratie gebruiken voor de gourmet? Met onze tips en recepten maak je er een geslaagde gourmetavond van!

Alles voor gourmet Gourmet bijgerechten Gourmet boodschappen Gourmet groenten Gourmet salade Gourmet vegetarisch
Gourmet vis Gourmet vlees Gourmet tips Gourmet lucht uit huis Gourmetten met Kerst Gourmetten met kinderen

26 november 2021 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 26 november 2021