Kruidnoten recept & kruidnoten bakken

De lekkerste traktatie tijdens Sinterklaas? Kruidnoten! Op zoek naar een lekker kruidnoten recept om te maken? Laat je inspireren door onze recepten voor kruidnoten om zelf te bakken. Dat wordt heel makkelijk met ons basisrecept voor kruidnoten. Minder tijd? Haal het kant-en-klare kruidnotendeeg. Nog minder tijd? Dan vind je de lekkere chocolade kruidnoten en andere kruidnoten gewoon bij Jumbo.

Snel naar

Kruidnoten recepten Basisrecept kruidnoten Kruidnoten kopen bij Jumbo Veelgestelde vragen kruidnoten Video zelf kruidnoten bakken

De lekkerste kruidnoten recepten

Kruidnoten met chocolade? Of met een discodip? Kies jouw favoriete recept voor kruidnoten.

Bekijk alle kruidnoten recepten

Nog meer kruidnoten recept inspiratie

Kruidnoten in je hoofdgerecht? Dat kan! Kruidnootjes over je warme chocolademelk? Mmm... je kunt nog veel meer maken met kruidnoten.

Handige lijstje om snel kruidnoten te bestellen

Kruidnoten kopen? Ontdek alle kruidnoten bij Jumbo

Geen tijd om zelf kruidnoten te bakken? Haal kruidnoten bij Jumbo. Probeer maar eens af te blijven van die chocolade kruidnoten! Of haal het kant-en-klare kruidnotendeeg. Zo kun je zelf kruidnoten maken.

Ontdek het kruidnoten assortiment

Veelgestelde vragen kruidnoten bakken

Hoe kun je zelf kruidnoten maken?

Wat is het verschil tussen pepernoten en kruidnoten?

Hoeveel suiker zit er in kruidnoten?

Hoeveel calorieën zitten er in kruidnoten?

Hoeveel weegt een kruidnoot?

Wanneer liggen de kruidnoten bij Jumbo in de winkel

Hoe lang moeten kruidnoten in de oven?

Zin om iets lekkers te bakken voor 5 december? Ontdek 5 feestelijke taarten die perfect zijn voor pakjesavond. Leuk & lekker om te maken.

Mmm… de smaak van speculaas! Vooral rond de tijd van Sinterklaas. Er worden dan veel kruidnoten gegeten. Maar we mogen de klassieke speculaas ook niet vergeten.

Ontdek onze overdadige traktaties om bij weg te dromen. Gezond? Niet echt. Lekker? Waanzinnig! Af en toe zondigen kan geen kwaad, toch?

Kruidnoten zijn van zichzelf al lekker, maar het is pas echt feest als je er iets speciaals van maakt. Versier ze met chocolade bijvoorbeeld, of discodip.

Kruidnoten recept: de basis in 1,5 minuut

Bekijk deze simpele instructievideo en ontdek hoe je de lekkerste kruidnoten maakt. Met zelfrijzend bakmeel, donkere basterdsuiker, boter en natuurlijk koek- en speculaaskruiden. Mmm! Het beste basisrecept voor kruidnoten.

Alles om een heerlijk avondje te vieren.

Alles voor Sinterklaas Pepernoten Kruidnoten Speculaas
Bakken Speculaas kruiden Verschil kruidnoten en pepernoten Taarten voor pakjesavond

24 oktober 2021 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24 oktober 2021