Loading...

Alles voor Halloween: trick or treat?

Op 31 oktober wordt het spookachtige feest ‘Halloween’ gevierd. Steeds meer gezinnen in Nederland vieren Halloween. Wat ga jij doen op deze enge dag? Zorg er in ieder geval voor dat je genoeg lekkernijen in huis hebt als de spoken, monsters en zombies bij je aan de deur komen. Want oh jee, als je geen 'treat' in huis hebt...

Veel lekkers voor Halloween

Met deze handige uitdeelzakken heb je voor iedereen wat lekkers. En nu extra voordelig: van woensdag 21 oktober t/m dinsdag 27 oktober 2020 betaal je voor de 2e zak uitdeelsnoep maar de helft.

Bekijk aanbieding

Inspiratie voor Halloween met dit handige lijstje

Enge recepten voor Halloween

Ook als je eigenlijk geen Halloween viert, is het grappig om je gezin te verrassen met een spookachtig gerecht. Laat je inspireren en laat vooral je fantasie de vrije loop met deze recepten voor Halloween.

Bekijk meer Halloween recepten

Kleurplaat speciaal voor Halloween

Download onze leuke kleurplaat die speciaal voor Halloween gemaakt is. Wist je dat we nog veel meer kleurplaten hebben? 

Bekijk alle kleurplaten Download Halloween kleurplaat >

Pompoen versieren voor Halloween

Halloween is pas compleet met een versierde pompoen voor de deur. Zo kun je met onze kattenmal een kattengezicht op een pompoen maken. Best schattig toch? Wil je zelf een griezelpompoen maken? Volg deze dan stappen:

Snij in een rondje de bovenkant van de pompoen open. Hol de pompoen van binnen uit met een lepel zodat alle pitjes en vezels eruit zijn. Dit doe je ook met de afgesneden bovenkant. Teken vervolgens het gezicht op de pompoen met een stift. Snijd het gezicht uit de pompoen met een mesje. Maak een waxinelichtje aan, leg het in de pompoen en stop de bovenkant van de pompoen er terug op. Tadaa, je hebt nu een Halloween pompoen!

Pompoen schillen

Een goedgevulde pompoensoep met een knapperige broodje er bij is een perfecte maaltijd tijdens Halloween. Hoe je zo’n pompoen schilt, laten we je zien in de video.

Zo schil je een pompoen

Gezonde Halloween traktaties

Wil jij een gezonde Halloween traktatie geven? Snoep zonder suiker of fruit kan natuurlijk ook! 

Over Halloween

Halloween is een nationale feestdag in Amerika, maar komt oorspronkelijk uit Groot-Brittannië. Door alle aandacht die Halloween krijgt in Amerika, wordt het ook in Nederland een steeds grotere feestdag. Kinderen gaan verkleed als spoken, monsters en heksen langs de deuren. “Trick or treat!” oftewel “een snoepje of ik schiet”. Aan het einde van de straat zit het mandje vol met snoep en veranderen de enge geschminkte gezichten in blije kindergezichtjes. Zorg er voor dat je dus genoeg lekkers in huis hebt op 31 oktober.

Bij Jumbo hebben we genoeg lekkernijen voor Halloween. Ontdek het speciale Halloween gebak. En in de winkel vind je vaak ook grote pompoenen om je huis mee te versieren. Onze speciale pompoenrecepten zijn griezelig lekker.