8x een lekker eitje met Pasen

Wat je plannen met Pasen ook zijn: een ei hoort er simpelweg bij. In bijna alle paasontbijt recepten zie bijvoorbeeld wel ei. Ga je voor scharreleieren om te schilderen of kies je stoepkrijteieren? Of ga je ervan smullen, zoals asperges met ham en ei?

Bij Jumbo vind je een ruim assortiment aan eieren. Of je nu op zoek bent naar paaseitjes in originele smaken of naar gevulde eieren: we hebben het allemaal in huis. We zetten 8 lekkere en leuke eiproducten op een rij. 

1. Gevulde scharreleieren

Gevulde eieren zijn niet te missen tijdens de paasdagen. Geen zin of tijd om er zelf mee aan de slag te gaan? Met deze kant-en-klare gevulde scharreleieren zet je supersnel een lekker paasproof hapje op tafel.

Bestel dit product

2. Melkchocolade-eitjes gevuld

Deze gespikkelde eitjes hebben wat weg van kwarteleieren, maar in werkelijkheid zijn het met praliné gevulde melkchocolade-eitjes met een suikercoating eromheen. Dat wordt een strijd om wie de meeste paaseitjes vindt!

Bestel dit product

3. Confetti-eitjes gevuld en deco

Pasen is een feestje en dat is precies wat deze vrolijke confetti-paaseitjes van witte, melk- en pure chocolade uitstralen. Dé paastraktatie voor de zoetekauw.

Bestel dit product

4. Musket-eieren melkchocolade

De knapperige musketballetjes vormen samen met de romige, in de mond smeltende melkchocolade een verslavende combinatie. Probeer hier maar eens vanaf te blijven, want dit paassnoepje smaakt naar meer. 

Bestel dit product

5. Stoepkrijteieren

Pas op! Anders dan de verpakking misschien doet denken, kun je deze eieren niet eten. Maar je kunt er wel de mooiste stoepkrijttekeningen mee maken. Ideaal als jij lang wil tafelen, maar de kids niet. 

Bestel dit product

6. Scharrelkwarteleieren

Kwarteleieren zijn bij uitstek eitjes voor een feestelijk gerecht. Perfect voor Pasen dus. Je kunt ze hetzelfde bereiden als kippeneieren, maar het is toch net iets anders dan anders. En wist je dat ze meer vitamines, ijzer en fosfor bevatten dan een normaal kippenei?

Bestel dit product

7. Luxe paasei melkchocolade

Dit paasei is zo groot dat je net iets meer moeite moet doen om hem goed te verstoppen. Maar wie ‘m vindt, heeft geluk. Want dit luxe paasei van melkchocolade is om je vingers bij af te likken.

Bestel dit product

8. Paaseitjesmix 12 smaken

Heb jij ook altijd zo’n keuzestress als je in onze winkel voor het paaseierenschap staat? Zo veel vrolijke kleurtjes en vooral zo veel verleidelijke smaken. Met deze paaseitjesmix hoef je niet te kiezen: er zitten maar liefst 12 smaken in!

Bestel dit product

Meer eieren voor Pasen

Van eiersalade tot kant-en-klare gekookte en gekleurde eieren: bij Jumbo vind je het perfecte ei om jouw Pasen compleet te maken.

Meer inspiratie & tips voor Pasen

Pasen inspiratie

Alles over Pasen Gourmetten Gourmetten met Pasen Voorgerecht Pasen Hoofdgerecht Pasen Paasbuffet Paasbrood Paasbrood glutenvrij Paasbrunch Paasbunch vegan Paascake Paascupcakes Paasdiner Paaseitjes Paashacks
Paashapjes Paaskoekjes Paaslunch Paasmenu Paasontbijt Paasrecepten Paasrecepten kinderen Paasrecepten vegan Paassoep Paastaart Paastoetje Paastrifle Paas-tiramisu Asperges Aspergesoep
Aspergetaart Aspergerecepten Asperges koken Asperges met ham en ei Asperges met zalm Brunch BBQ'en met Pasen Eieren Eiersalade Gevulde eieren Gepocheerd ei Gourmet bijgerechten Gourmet boodschappenlijst Gourmet groenten Gourmet salade
Gourmet tips Gourmet vlees High tea High tea sandwiches Kaneelbroodjes Mini quiches Pasteitjes Quiche recepten Ragout Roerei maken Stappenplan ei pocheren Sandwich Scones Wrap-hapjes Paasblogs