header
Food

Een vrolijke paastafel!

16 maart 2022 | Auteur: Jumbo

Wil jij de tafel gezellig decoreren tijdens Pasen? Bekijk dan onze tips om je tafel mooi op te maken. Dus of je nu een paasontbijt of paasbrunch maakt, met deze ideeën komt iedereen in de paasstemming. In ons uitgebreide paasassortiment vind je ook servetten, tafelkleden, tafellopers en andere leuke paasdecoratie. Dus leef je uit en maak er iets moois van.

1. Gele tafelloper

De basis van je tafel is natuurlijk een mooi tafelkleed. Om het extra feestelijk te maken, kun je deze geel met witte stippen tafelloper gebruiken. Ziet er meteen leuk uit en brengt je in een paas stemming.

Bekijk de tafelloper

2. Paas servetten

Ook bij Jumbo haal je de vrolijkste servetten in paasstijl. Wat dacht je van een kuiken? Of een ‘Vrolijk Pasen’ servetje? In onze winkels en online kun je allerlei soorten servetten bestellen. Alleen al door de servetjes leuk te vouwen of op het bord te leggen, maak je er een gezellige paastafel van.

Bekijk alle servetten

3. Tuinkers potjes versieren

Tuinkers smaakt heerlijk op een salade of toast met kaas. Dus het is sowieso een goed idee om tuinkers toe te voegen op je paastafel. Speciaal voor Pasen hebben we leuke potjes met tuinkers die je zelf kunt versieren.

Bekijk dit product

4. Paashaas in kruidenplantje

Willen je kinderen een handje helpen? Laat ze dan dit grappige paashaasje maken die je toe kunt voegen in een kruidenplantje. Zet ze op tafel tijdens het paasontbijt of de paasbrunch en het feest is compleet.

Bekijk knutseltip

5. Bloemen van servetten

Benieuwd hoe je deze bloemen van servetten vouwt? Ze verwelken zeker niet. In het stappenplan laten we je zien hoe je ze maakt. Er zijn verschillende leuke servetten bij Jumbo verkrijgbaar waar je originele bloemen van kunt vouwen.

Bekijk knutseltip

Nog meer paasdecoratie

Meer inspiratie

Food

Geen Pasen zonder ei. Van eieren om te koken tot paaseieren in de lekkerste smaken: we zetten onze lekkerste eitjes op een rijtje.

Food

Een eitje hoort niet alleen bij het ontbijt, maar mag ook de rol spelen tijdens het diner. Ontdek deze 5 hartige recepten met ei.

Food

Een spiegelei met avocado en zalm, een omelet gevuld met groenten of een gepocheerd ei in de salade. Eieren als lunch zijn altijd een goed idee. 

Food

Ben jij nog op zoek naar een lekker voorgerecht of borrelhapje? Met gevulde eieren zit jij altijd goed. Bekijk de recepten.