Laden...
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Lunch/Mobile/CP-Lunch-Header-Mobile.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Lunch/Desktop/CP-Lunch-Header-Desktop.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png

Lunch: eindeloze variatie!

Rond een uur of twaalf is het zover: lunchtijd. Of het nu op je werk of thuis is, het is slim om iets te eten. Zo heb je genoeg energie om de middag goed door te komen. Met lunch kun je eindeloos variëren. Ga je voor een lichte lunch of juist een uitgebreide lunch? Jumbo helpt je aan inspiratie voor een smakelijke en makkelijke lunch. Wat dacht je bijvoorbeeld van gesneden vers fruit, verschillende broodjes of croissantjes en recepten voor een frisse salade? Dat wordt genieten met hoofdletter G!
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png

Lunch: eindeloze variatie!

Rond een uur of twaalf is het zover: lunchtijd. Of het nu op je werk of thuis is, het is slim om iets te eten. Zo heb je genoeg energie om de middag goed door te komen. Met lunch kun je eindeloos variëren. Ga je voor een lichte lunch of juist een uitgebreide lunch? Jumbo helpt je aan inspiratie voor een smakelijke en makkelijke lunch. Wat dacht je bijvoorbeeld van gesneden vers fruit, pastasalade, verschillende broodjes of croissantjes en recepten voor een frisse salade? Dat wordt genieten met hoofdletter G!
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png

Gezonde lunch

Op een vrije dag is het heerlijk om tijdens een brunch of lunch flink uit te pakken met verschillende gerechten. Gaat je voorkeur uit naar een gezonde lunch? Ook daarvoor vind je volop inspiratie bij Jumbo. Probeer de  recepten voor gezonde smoothies eens. Of wat dacht je van een salade caprese met pittige pepersalsa? Ontdek onze recepten voor zomerse salades en zet in een handomdraai een gezonde lunch op tafel!
 

Lekkere lunch inspiratie!

Op zoek naar inspiratie voor een lekkere lunch? Wat dacht je van een gezellige picknick in stijl? Mooi kleed, hippe picknickmand en natuurlijk lekkere lunchgerechten, zoals sandwiches en scones. Blijf je liever thuis? Dan is een elegante high tea een leuk idee. Maak een variatie aan kleine gerechtjes en serveer het op een fraaie etagère. Geniet van je lunch!
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Lunch/Desktop/CP-Lunch-Recept2-Beeld-Desktop.png

De lekkerste lunch recepten

We helpen je graag aan inspiratie voor een smaakvolle lunch. Daarom hebben we de lekkerste lunchrecepten op een rijtje gezet. Probeer één van deze recepten en geniet van je lunch!
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Lunch/Desktop/CP-Lunch-BTN-Bekijk-Recepten-Desktop.png

Zoete (of hartige) broodjes bakken

Altijd een goed idee bij de lunch: verse broodjes! Of je nu kiest voor zoete of hartige broodjes, bij Jumbo vind je alles wat je nodig hebt. Zo bakken we dagelijks de lekkerste verse broodjes die je kant-en-klaar kunt meenemen. Maar natuurlijk vind je bij ons ook een groot assortiment afbakbroodjes. Ga bijvoorbeeld voor fluweelzachte croissantjes of knapperige kaiserbroodjes met een smeuïge kruim. Bij de lunch mag je best even uitpakken met rijk beleg. Om je te helpen hebben we alvast de lekkerste recepten geselecteerd. Bon appetit!

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Export-losse-blokken-aardbeien/Mobile/CP-Aardbeien-Picknick-banner-Mobile.png

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Kaiserbroodjes/CP-kaiserbroodjes-recept1-image-desktop.png Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Kaiserbroodjes/CP-Kaiserbroodjes-recept1-tekst-desktop.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Kaiserbroodjes/CP-Kaiserbroodjes-recept1-tekst-mobile.png

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Kaiserbroodjes/CP-kaiserbroodjes-recept1-image-mobile.png

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Export-losse-blokken-aardbeien/Desktop/CP-Aardbeien-Picknick-banner-Desktop.png

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png