Proef het seizoen

Winter wonderland in Nederland! De koudste periode van het jaar is aangebroken. Tijd om het thuis gezellig en knus te maken. Daar hoort samen genieten van heerlijke wintergerechten vol vitaminen natuurlijk ook bij! Want die mogen we in de winter zéker niet vergeten! De grootste vraag van Nederland is nog altijd: wat eten we vandaag? Wij hebben het antwoord in huis. Zoek een recept uit en zet in een mum van tijd een verrassend gerecht op tafel. Laat je inspireren door onze recepten met lekkere en vooral verse producten. Experimenteer er op los. Zo hebben we heerlijke recepten met prei voor je. Extra lekker in de winter!

Winterse recepten

Winters assortiment

Wat eten we?

Wat eten we vanavond? Één van de meest gestelde vragen in Nederland. Wij willen ervoor zorgen dat je hier een antwoord op hebt en daarom pakken we het groots aan. Zo hebben we niet alleen de lekkerste recepten voor je maar nog veel meer. Handige tips voor in de keuken, leuke kookvideo’s, hulp bij het maken van je boodschappenlijstje en dat is nog lang niet alles! Elke werkdag tussen 17.30 uur en 18.00 uur neemt tv-kok Roberta Pagnier je op SBS6 mee in de wondere wereld van het koken. Laat je inspireren door haar gerechten en ideeën en kook stap voor stap mee!

Lees alles over Wat eten we?

Alles om je verjaardag te vieren!

Iedere jarige Job en Jet verdient natuurlijk een leuk cadeautje. Ben je bijna jarig? Dan ontvang je bij ons 20% korting op alle taarten en gebak. Bij Jumbo vind je alles voor een geslaagde verjaardag of ander viermoment. Heb je binnenkort een knalfeest in de planning staan? Dan is een goede voorbereiding meer dan welkom! Maak een lijstje zodat je op je feest lekker kunt genieten. Laat je inspireren door de recepten voor de lekkerste hapjes, suggesties voor gebak en onze handige filmpjes voor het perfecte feest.

Meer informatie