Loading...

Gourmet-bijgerechten & rauwkost

Op zoek naar inspiratie voor lekkere gourmet-bijgerechten? Ontdek onze favoriete recepten voor rauwkost en ander lekkers bij gourmet. Zo schud je eenvoudig de lekkerste bijgerechten voor een gezellig avondje gourmetten uit je mouw.

Snel naar

Warme bijgerechten gourmet Rauwkost bij gourmet Alles voor de lekkerste gourmet-bijgerechten Meer inspiratie voor gourmet-bijgerechten Lekker bij gourmet: stokbrood met kruidenboter

Recepten voor warme bijgerechten gourmet

Gebruik de pannetjes van het gourmetstel om warme bijgerechten te bereiden. Van groenten tot paddenstoelen en kaas: je kunt volop variëren.

Ideeën voor rauwkost bij gourmet

Terwijl je wacht op al het lekkers van de bakplaat, kun je alvast snoepen van deze lekkere bijgerechten. Tien ideeën voor rauwkost bij gourmet.

Alles wat je nodig hebt voor de lekkerste gourmet bijgerechten

Van rauwkost tot een lekker stokbrood en eieren om een omelet te maken. Alle boodschappen voor gourmet-bijgerechten vind je bij Jumbo.

Ontdek het volledige assortiment

Gezonde bijgerechten gourmet

Gezonde bijgerechten voor gourmet maak je met producten uit de Schijf van Vijf. Denk aan een volkoren pastasalade, gebakken aardappels of gegrilde groenten. Een mooi voorbeeld zijn deze gegrilde groene-aspergetips. Bak de asperges in 3 tot 4 minuten beetgaar op de grillplaat van de gourmet en maak af met olijfolie extra vierge en een snufje knoflook-zeezout.

Bekijk dit recept met asperges

Recepten bijgerechten gourmet

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk alle recepten voor bijgerechten op onze website. Van verse appelmoes tot pommes duchesse en van Aziatische wortelsalade tot een frisse salade met erwtenscheuten. Met meer dan 500 recepten vind je hier zeker genoeg inspiratie voor een heerlijke gourmet.

Bekijk alle bijgerechten
Tips

Niemands favoriete klusje, maar met de juiste instructies een fluitje van een cent: je gourmetstel schoonmaken. Mevrouw Kitty van Eerd deelt in dit blog de 5 gouden tips.

Ook lekker bij de gourmet: stokbrood met kruidenboter

Een klassieker als het gaat om bijgerechten bij de gourmet: stokbrood met kruidenboter. Nóg lekkerder als je de kruidenboter zelf maakt. Van ongezouten roomboter met knoflook, bieslook, peterselie, basilicum en natuurlijk wat peper en zout. In deze video zie je hoe je dit gourmet-bijgerecht zelf maakt.

Meer dan alleen gourmet-bijgerechten

Kun jij naast gourmet-bijgerechten nog wel meer inspiratie gebruiken voor een geslaagde gourmet? U vraagt, wij draaien!

Alles voor gourmet Gourmet bijgerechten Gourmet boodschappen Gourmet groenten Gourmet salade Gourmet vegetarisch
Gourmet vis Gourmet vlees Gourmet tips Gourmet lucht uit huis Gourmetten met Kerst Gourmetten met kinderen

28 oktober 2021 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 8 november 2021