5x Heerlijke paastoetjes

Pasen kun je net zo uitgebreid vieren als kerst. En dus niet maar met alleen een heerlijke brunch, maar ook een volwaardig drie-gangen-diner inclusief dessert. Op zoek naar inspiratie? We zetten onze favoriete desserts voor Pasen op een rij. Met deze recepten maak je er een écht vrolijk paasfeest van. Wat is jouw favoriete paastoetje?

1. Tiramisu met advocaat en kaneelsuiker

8 ingrediënten 25 min 

Deze verrassende tiramisu is niet alleen lekker als paastoetje, maar er is meer goed nieuws: je maakt 'm namelijk al in 25 minuutjes. Zo tover je deze tiramisu in een handomdraai op tafel. Dankzij de advocaat heeft dit paasdessert ook nog een gele twist. Past perfect bij Pasen!

Bekijk het recept

2. Rocky road met paaseitjes

7 ingrediënten 20 min 

Dit is zo ontzettend lekker! Een zoet paasfeestje voor jong en oud. Maak deze rocky road met paaseitjes. Je kunt deze paaslekkernij uitstekend van te voren maken en geloof ons dat het smullen is. Je kunt ook een bolletje ijs met een stukje van de rocky road serveren.

Bekijk het recept

3. Citroenkwarktaart met paaseitjes

9 ingrediënten 80 min 

Deze citroenkwarktaart is lekker fris van smaak! Maar bovenal ziet dit paasdessert er fantastisch uit. Je kunt 'm versieren met jouw favoriete paaseitjes. Tip: wil je van de taart een échte paasshowstopper maken? Zet dan een chocoladepaashaas op het midden van de taart.

Bekijk het recept

4. Amandel-chocoladetaart met macarons

9 ingrediënten 75 min 

Een paastoetje met de ultieme WAUW-factor? Kies dan voor deze amandel-chocoladetaart met macarons. De chocoladetaart is al een feestje op zich, maar dan ook nog die macarons erbij. Wat een prachtig paasdessert. 

Bekijk het recept

5. Fruitcrumble

6 ingrediënten 40 min 

WIl jij tijdens Pasen een dessert met fruit maken? Ga dan voor deze fruitcrumble. Je serveert dit paastoetje warm. Wil je deze fruitcrumble extra lekker maken? Serveer er dan een bol vanilleijs bij. Dat smelt zalig weg.

Bekijk het recept

Nog meer dessert recepten voor Pasen

Nog meer desserts

Meer inspiratie & tips voor Pasen

Pasen inspiratie

Alles over Pasen Gourmetten Gourmetten met Pasen Voorgerecht Pasen Hoofdgerecht Pasen Paasbuffet Paasbrood Paasbrood glutenvrij Paasbrunch Paasbunch vegan Paascake Paascupcakes Paasdiner Paaseitjes Paashacks
Paashapjes Paaskoekjes Paaslunch Paasmenu Paasontbijt Paasrecepten Paasrecepten kinderen Paasrecepten vegan Paassoep Paastaart Paastoetje Paastrifle Paas-tiramisu Asperges Aspergesoep
Aspergetaart Aspergerecepten Asperges koken Asperges met ham en ei Asperges met zalm Brunch BBQ'en met Pasen Eieren Eiersalade Gevulde eieren Gepocheerd ei Gourmet bijgerechten Gourmet boodschappenlijst Gourmet groenten Gourmet salade
Gourmet tips Gourmet vlees High tea High tea sandwiches Kaneelbroodjes Mini quiches Pasteitjes Quiche recepten Ragout Roerei maken Stappenplan ei pocheren Sandwich Scones Wrap-hapjes Paasblogs