Bakken met kinderen

Heel veel lekkers om samen te maken

Wat gaan we doen vandaag? Samen bakken!

Koekjes bakken en tussendoor stiekem van het deeg snoepen: wie herinnert zich dat niet van vroeger? Bakken met kinderen is een gezellige en leerzame activiteit. En je hebt daarna iets lekkers om samen van te genieten. Van donuts tot taarten en van cupcakes tot pannenkoeken: op deze pagina vind je alle lekkernijen om te bakken met kids. We hebben zelfs tips voor bakken met peuters.

Snel naar:
Pannenkoeken Koek & Gebak Taarten Cupcakes

Recepten om te bakken met kids

Als je gaat bakken met kinderen, dan kun je heel veel kanten op. Alles met aardbeien valt vaak in de smaak, maar je kunt ook bijvoorbeeld ook een superzoete marscake bakken met kids. 

Een voordelige basis om snel mee aan de slag te gaan

Samen bakken is niet alleen super  leuk, maar kan ook nog eens voordelig! Met een goede basis aan ingrediënten tover je binnen een handomdraai de meest fantastische lekkernijen op tafel en dat voor een Altijd Lage Prijs.

Bakken met peuters: de lekkerste koekjes

Ook met de allerkleinsten kun je de keuken in duiken. Bakken met peuters vraagt alleen wel wat meer werk. Ingewikkelde taartrecepten kun je beter overslaan. Koekjes bakken met peuters is dan weer wel een goed idee. Jij maakt het deeg en je peuter steekt de leukste vormpjes uit. En leuk tijdens de feestdagen: kerstkoekjes of paaskoekjes maken.

De lekkerste en leukste donuts maak je zelf

Zelf donuts maken? Dat is een makkie met onze nieuwe handige donutmix. Laat je kleine keukenheld de donuts vervolgens zelf versieren.

Bij Jumbo vind je een ruime keuze aan decoratie. Gaan jullie voor chocoladeglazuur of voor strooisels in alle kleuren van de regenboog? Of allebei, dat kan natuurlijk ook. Leef je uit, het is jullie donut-feestje.

Bekijk het recept

Cupcakes bakken met kinderen

Laat je fantasie de vrije loop en maak van jouw cupcakes de mooiste kunstwerkjes. Inspiratie nodig? Bekijk dan onze recepten om te bakken met kids. 

Bekijk alle bakrecepten Meer over cupcakes

Basisrecept pannenkoeken

Om je een handje te helpen

Geen tijd of zin om zelf deeg of beslag te maken? Met onze kant-en-klare mixen wordt bakken met kinderen een fluitje van een cent. 

Bekijk alle bakmixen

Download gratis Jumbo Kwartet

'Mag ik van jou in de categorie fruit de banaan? Kwartet!' Ken jij deze al? Download de gratis Jumbo Kwartet. Print de kaartjes uit en spelen maar.

Download Jumbo Kwartet

Instructievideo: Cakepops maken

Hoe maak je cakepops? In deze instructievideo laten we zien hoe je zelf deze lekkere traktatie maakt. Leuk en gemakkelijk om zelf te maken!

Meer inspiratie voor kinderen

Op zoek naar meer ideetjes wat je kunt doen met je kind? We helpen je graag verder!

Alles voor kids Kleurplaten Spelletjes Knutselen Koken met kids Buitenspelletjes Bakken Weetjes Keukenhelden