Chocoladetruffels

19 maart 2021 | Auteur: Jumbo

Leuk voor Pasen of Moederdag, zelfgemaakte chocoladetruffels. Met deze basisrecepten kun je naar hartenlust variëren.

Tip! Paasei? Eitje! In plaats van de ganache tot een bolletje te vormen, kun je ze ook in de vorm van een eitje maken. Doe dit door met 2 theelepels telkens een quenelle (ovaalvormig balletje) te maken. Zo maak je je eigen paaseitjes!

Bekijk het recept

Meer paaszoete recepten

Alle boodschappen om zelf chocoladetruffels maken

Meer inspiratie & tips voor Pasen

Food

Lekker lang tafelen, dat hoort bij Pasen. Met een beetje van jezelf en een beetje van Jumbo maak je van je aanrecht of eettafel zo een hotelwaardig paasbuffet.

Food

Populair bij het paasontbijt, de paaslunch of de paasbrunch: dat is het gerecht eggs benedict. Maar het misstaat ook zeker niet als voorgerecht met Pasen.

Food

Van chocolade paaseieren alleen kunnen kinderen natuurlijk niet leven. Daarom zetten wij graag een aantal heerlijke kidsproof paasrecepten op een rij. 

Food

We zetten onze favoriete desserts voor Pasen op een rij. Met deze recepten maak je er een écht vrolijk Paasfeest van.

Food

De tafel gezellig decoreren tijdens Pasen? Bekijk dan onze tips om je tafel mooi op te maken. Dus of je nu een paasontbijt of paasbrunch maakt, met deze ideeën komt iedereen in de paasstemming.

Food

Met deze vegetarische gerechten tover niet alleen een verrukkelijke paasbrunch op tafel, maar ook een lach op ieders gezicht. 

Food

Geen Pasen zonder ei. Van eieren om te koken tot paaseieren in de lekkerste smaken: we zetten onze lekkerste eitjes op een rijtje.

Food

Leuk voor Pasen of Moederdag, zelfgemaakte chocoladetruffels. Met deze basisrecepten kun je naar hartenlust variëren.