Mandarijnen

Oranje kanjers vol vitamine C

Bekijk alle recepten

Mandarijn: een zoet & gezond tussendoortje

Met hun zoete smaak en grote hoeveelheid vitamine C zijn mandarijnen het ideale tussendoortje. Ook kun je van een mandarijn een traktatie maken. Of verwerk mandarijn in een lekker recepten. Ontdek hier alle manieren waarop je van dit fruit van het seizoen kunt genieten!

5x de mandarijn als traktatie

Van een mandarijn een traktatie maken is leuk, lekker en gezond. Deze vrolijke en verrukkelijke recepten met mandarijn zijn een ware traktatie voor jong en oud.

Kies jouw favo mandarijnrecept voor het dessert

Net zoals andere soorten fruit, zijn ook mandarijnen een geliefd ingrediënt voor toetjes. Welk mandarijnrecept zou jij wel willen maken als dessert?

10x Mandarijnen bij de avondmaaltijd

Een mandarijn recept als hoofdgerecht is misschien niet het eerste waar je aan denkt. Toch geeft het een heerlijke twist aan de avondmaaltijd. Van salade tot stoofpot: mandarijnen lenen zich voor allerlei recepten.

Wat eten we? Witlofovenschotel met mandarijn

Op zoek naar nog meer variatie met mandarijn? Maak dan dit lekkere mandarijn recept voor in de oven. Lekker met witlof, gehakt, aardappel en natuurlijk een goede laag geraspte kaas. In deze aflevering van ‘Wat eten we?’ zie je stap voor stap hoe je dit gerecht maakt.

Mandarijnen bestel je makkelijk & snel bij Jumbo

Ontdek de verschillende soorten verse mandarijnen of ga voor mandarijnen uit blik: ideaal om te bakken. Voor elk mandarijnrecept vind je bij Jumbo de juiste mandarijn.

Veelgestelde vragen over mandarijnen

Wanneer zijn de mandarijnen in het seizoen?

Hoe kun je mandarijnen bewaren?

Zijn mandarijnen gezond?

Hoeveel mandarijnen mag je per dag?

Welke recepten met mandarijn zijn er te maken?

Meer fruitinspiratie?

Wil je variëren met andere fruitsoorten? Ontdek al ons zomerse fruit.

Aardbeien Perzik Nectarine Kersen Ananas