header
label

7x Blije bammetjes

5 maart 2021 | Auteur: Jumbo

Op zoek naar leuke paasbrunch ideeën voor kids? Met deze vrolijk belegde boterhammen van Goudeerlijk brood maak je een feestje van je paasbrunch

Onze recepten toveren een beestenbende op tafel en daarmee ook een lach op het gezicht van je kind. Voor deze blije bammetjes blijven zelfs de kleinsten graag wat langer aan tafel zitten.

1. Boterham met grillworst

7 ingrediënten 10 min 

Chips op brood? Vooruit, voor deze ene keer omdat het feest is. Geen zorgen, die paar chipjes zijn alleen ter decoratie. Het belangrijkste beleg van deze blije boterham is grillworst. En dat gaat er meestal goed in bij de kids.

Bekijk het recept

2. Boterham met geitenkaas en ei

7 ingrediënten 10 min 

Van dit blije bammetje hebben we een smaakexplosie gemaakt met onder andere geitenkaas, ei, olijven en paprika. Too much voor jouw kinderen? Dan kun je de geitenkaas ook vervangen door jonge kaas. Of je smult er gewoon lekker zelf van.

Bekijk het recept

3. Boterham met pindakaas en banaan

4 ingrediënten 5 min 

In een handomdraai met maar een paar ingrediënten een bijzondere berenboterham maken? Dan is dit het ideale recept. Pindakaas en banaan zijn sowieso een gouden combi en de blauwe bessen geven nog een extra zoetje.

Bekijk het recept

4. Rozijnwegge met roomkaas en aardbei

5 ingrediënten 10 min 

Fruit op je boterham is altijd een goed idee. En in combinatie met roomkaas extra lekker. Als je iets verrassends op tafel wil zetten tijdens de paaslunch, dan zit je met dit fruitige visje zeker goed.

Bekijk het recept

5. Boterham met roerei

8 ingrediënten 10 min 

Deze boterham met roerei is niet zomaar een boterham met roerei. Net zoals de rest van de bammetjes uit deze lijst, leuken we deze variant ook op met een gezichtje van de lekkerste ingrediënten.

Bekijk het recept

6. Boterham met houmous en wortel

6 ingrediënten 5 min 

Ook een gezond belegde boterham kan een blije boterham worden. In slechts 5 minuten maak je dit vrolijke vriendje met haren van julienne gesneden wortel. En dat laatste hebben wij al voor je gedaan. Lekker makkelijk dus!

Bekijk het recept

7. Boterham met chocoladepasta en bramen

5 ingrediënten 5 min 

We sluiten dit lijstje af met de zoetste van het stel: een heerlijke boterham met chocoladepasta, bramen, aardbei en blauwe bes. Die vrolijkt de paastafel gegarandeerd op. 

Bekijk het recept

Meer broodjes om blij van te worden

Bekijk ook deze heerlijke paasbrunch recepten met brood. Geen beestenboel, maar wel zo belegd dat je er blij van wordt.

Meer inspiratie & tips voor Pasen

Food

Lekker lang tafelen, dat hoort bij Pasen. Met een beetje van jezelf en een beetje van Jumbo maak je van je aanrecht of eettafel zo een hotelwaardig paasbuffet.

Food

Populair bij het paasontbijt, de paaslunch of de paasbrunch: dat is het gerecht eggs benedict. Maar het misstaat ook zeker niet als voorgerecht met Pasen.

Food

Van chocolade paaseieren alleen kunnen kinderen natuurlijk niet leven. Daarom zetten wij graag een aantal heerlijke kidsproof paasrecepten op een rij. 

Food

We zetten onze favoriete desserts voor Pasen op een rij. Met deze recepten maak je er een écht vrolijk Paasfeest van.

Food

De tafel gezellig decoreren tijdens Pasen? Bekijk dan onze tips om je tafel mooi op te maken. Dus of je nu een paasontbijt of paasbrunch maakt, met deze ideeën komt iedereen in de paasstemming.

Food

Met deze vegetarische gerechten tover niet alleen een verrukkelijke paasbrunch op tafel, maar ook een lach op ieders gezicht. 

Food

Geen Pasen zonder ei. Van eieren om te koken tot paaseieren in de lekkerste smaken: we zetten onze lekkerste eitjes op een rijtje.

Food

Leuk voor Pasen of Moederdag, zelfgemaakte chocoladetruffels. Met deze basisrecepten kun je naar hartenlust variëren.