Loading...

Fruit

Van peer tot blauwe bes

Bekijk alle producten

Fruit in de hoofdrol

Groenten en fruit behoren tot de Schijf van Vijf. Als je gezond wil eten, dan kun je dus het beste veel groente en fruit eten. Het advies voor volwassenen is om 2 stuks of porties fruit per dag te eten. Bij Jumbo hebben we een breed assortiment aan fruit zodat je elke dag weer een ander stuk fruit kunt kiezen. Aardbeien, appels, peren, kiwi’s, nectarines, perziken en meloen: je vindt ze in allerlei vormen, soorten en maten bij ons in de winkel of op Jumbo.com.

Echt vers fruit

Het fruit van Jumbo is gegarandeerd vers. We controleren alle fruitsoorten minstens 3x per dag op versheid. Én dat voor die prijs.

Bekijk al ons fruit

Mandarijn

Mmm... een zoet mandarijntje is een heerlijke traktatie. En ze zijn nog hartstikke gezond ook. Makkelijk om mee te nemen als tussendoortje of maak er een lekker recept mee.

Bekijk recepten met mandarijn >

Kersen

Kersen in een taart of met slagroom op een wafel. Deze donkerrode, glimmende vitaminebommetjes smaken heerlijk zoet en je kunt er heel veel lekkere recepten mee maken. 

Bekijk recepten met kersen >

Blauwe bes

Van deze vezelrijke vitaminebommetjes kun je op allerlei manieren genieten. Bijvoorbeeld als toevoeging aan je yoghurt met granola, in een smoothie of zelfgebakken taart.

Bekijk recepten met blauwe bes >

Banaan

Banaan is niet voor niets zo populair. Lekker uit 't vuistje. Maar wat dacht je van een bananenbrood, bananensmoothie of pannenkoek met banaan?

Bekijk recepten met banaan >

Mango

Mmm... mango is een echte traktatie. Lekker zoet en sappig. Mango past daarom ook perfect in een salade, in een smoothie of in een garnalencocktail.

Bekijk recepten met mango >

Peer

De peer is een bekend stuk fruit in ons land. Dit broertje van de appel is een heerlijk stuk handfruit. Maar als je peertjes gaat stoven, wordt het pas echt een feest.

Bekijk recepten met peer >

Bekijk ons volledige fruit assortiment

Aardbei Ananas Appel Avocado Banaan
Blauwe bessen Kiwi Mandarijn Mango Meloen
Nectarine Peer Perzik Sinaasappel

Heerlijke recepten om te bakken met appel

Alles over appel

Peer: een geliefd ingrediënt voor nagerechten

Alles over peer

Fruit bestellen bij Jumbo

Jumbo heeft heel veel verschillende soorten fruit in het assortiment. Naast alle soorten die we per stuk verkopen, hebben we ook diverse bakjes met gesneden fruit in de koeling liggen. Ook in de vriezer vind je lekkere doosjes met vers ingevroren fruit waar je heerlijke smoothies mee maakt.

Bekijk het hele fruit assortiment

Altijd genoeg fruit in huis met deze bundels

Kookvideo: Fruit eitje

In deze kookvideo laten we zien hoe je een fruit eitje maakt. Lekker en leuk om te doen!

Fruit inmaken 

Zelf fruit inmaken is helemaal niet moeilijk! In deze video laten we zien hoe je gemakkelijk fruit inmaakt. Fruit inmaken is handig omdat het fruit hierdoor erg lang houdbaar blijft.