Loading...

Alles voor een geweldige paasbrunch

Een tafel vol lekkers

Ontdek het assortiment Bekijk alle brunchrecepten

Maak je brunch bijzonder met La Place

De paasbrunch is ideaal voor uitslapers en liefhebbers van lekker lang tafelen. De La Place producten maken van jouw paasbrunch een culinair feestje. Dat wordt smullen.

Ontdek het assortiment

10x lekkere brunchrecepten

Bekijk meer brunchrecepten

Kleurrijke sapjes en smoothies voor de paasbrunch

Van versgeperste jus tot gezonde, groene smoothies. Welk verfrissend sapje staat op jouw brunchtafel? Met La Place en Jumbo verse sappen kun je eindeloos variëren.

Ontdek het assortiment

Download gratis Paaseitjes Memory

Een leuke activiteit voor het hele gezin: memory van de verschillende smaken paaseitjes van Jumbo. Wie kan de meeste setjes compleet maken? Print de Memory 2 x en spelen maar. Wees gewaarschuwd: het kan zijn dat je zin krijgt in een lekker chocoladepaaseitje.

Download Paaseitjes Memory

Voordelige en lekkere boodschappen voor de paasbrunch

Jumbo heeft alles wat je nodig hebt om een succes te maken van jouw brunch. Maak het jezelf extra makkelijk en bestel je boodschappen online.

Ontdek het assortiment

Meer paasinspiratie?

Alles over Pasen Paaseitjes Ei hoort erbij Paasontbijt Paasdiner Gourmet

Vier Pasen met Jumbo

Ga je voor een voordelige en lekkere paasbrunch dit jaar? Jumbo helpt je met een uitgebreid paasassortiment en de verrassende paasrecepten. Van heerlijke verse ingrediënten om zelf mee te gaan kokkerellen, tot de beste kant-en-klaarproducten en vrolijke paasdecoratie: bij Jumbo vind je alles om een succes te maken van jouw paasbrunch. Ontdek het paasassortiment in onze winkels of bestel het online en laat het bezorgen. Zelf ophalen bij een van de Pick Up Points van Jumbo kan natuurlijk ook.

Wil je echt iets bijzonders maken van je paasbrunch? De toppers van La Place dragen bij aan een luxe beleving. Denk aan boter met allerlei smaakjes, verse smoothies, vleesbeleg, koffie in allerlei soorten en maten, zoete lekkernijen en heerlijke kaas. En voor inspiratie helpen we je aan originele brunchrecepten. Bekijk ook de paasrecepten van Smulweb. Onze tip is om allerlei kleine gerechtjes te combineren: zowel zoete als hartige brunchrecepten. Samen genieten van een mooi opgedekte tafel vol lekkers. Zo wordt jouw paasbrunch een feestje.

Benieuwd naar het paasassortiment en nieuwste recepten? Blader door de paasfolder en het Hallo Jumbo Magazine.