Loading...

Paasbrunch
recepten & ideeën

Een vrolijke tafel vol lekkers

Pasen Paasontbijt Paasbrunch Paasdiner Gourmet Paashacks

Ontdek alle paasbrunch recepten

Wat zet jij op tafel voor de paasbrunch? Duik in onze paasbrunch recepten en kom op de heerlijkste ideeën. We hebben onder andere zoete paasbrunch recepten, paasbrunch recepten met ei of brood én bijpassende drankjes.

Bekijk alle paasbrunch recepten

10x makkelijke recepten voor de paasbrunch

Voor wie dit jaar een paasbrunch gaat maken: onze favoriete recepten op een rijtje. Van warme tot koude paasbrunch recepten: het zijn stuk voor stuk eenvoudige paasbrunch recepten om te maken. En neem ook eens een kijkje bij onze paasontbijt recepten.

Bekijk alle paasbrunch recepten

Inspiratie voor Pasen

Met deze vegetarische gerechten tover niet alleen een verrukkelijke paasbrunch op tafel, maar ook een lach op ieders gezicht. 

We zetten onze favoriete desserts voor Pasen op een rij. Met deze recepten maak je er een écht vrolijk Paasfeest van.

Geen Pasen zonder ei. Van eieren om te koken tot paaseieren in de lekkerste smaken: we zetten onze lekkerste eitjes op een rijtje.

Van chocolade paaseieren alleen kunnen kinderen natuurlijk niet leven. Daarom zetten wij graag een aantal heerlijke kidsproof paasrecepten op een rij. 

Food

Maak van je brunch of lunch een feestje met deze vrolijk belegde boterhammen. Deze blije bammetjes toveren een beestenbende op tafel.

Food

Leuk voor Pasen of Moederdag, zelfgemaakte chocoladetruffels. Met deze basisrecepten kun je naar hartenlust variëren.

Meer paasinspiratie

Pasen Paasontbijt Paasdiner Gourmet Alles over ei Soorten paaseitjes

De lekkerste recepten voor de paasbrunch 2021

Paasbrunch recepten met ei

Bekijk alle brunchrecepten

Vegetarische paasbrunch recepten

Bekijk alle vega brunchrecepten

Paasbrunch met kinderen

Met deze paasbrunch recepten voor kinderen maak je er een geweldige kinder paasbrunch van. Ook als hapjes voor de paasbrunch op school zijn dit leuke ideeën.

Kookvideo: Zalmtoast met kervelboter

In deze video laten we zien hoe je zalmtoast met kervelboter maakt. Een simpel maar lekker gerecht met gerookte zalm.  

Zo maak je recept

Veelgestelde vragen over de paasbrunch

Wat zet je op tafel voor een paasbrunch?

Hoe maak ik een paasbrunch?

Wat eet je met een paasbrunch?

Hoe ziet een paasbrunch eruit?

Hoe laat is een paasbrunch?

Alles voor een lekker Pasen 2022

Pasen is een heerlijk feest om samen te vieren met je gezin. Samen tafelen, paaseieren zoeken en genieten van het mooie weer. En wat eten we met Pasen? Jumbo helpt je aan inspiratie voor in de keuken. Of je nu voor uitgebreide paasontbijt recepten, een gezellige paasbrunch of een culinair paasdiner gaat, bij Jumbo vind je een uitgebreid paasassortiment en de lekkerste paasrecepten.

Pasen 2022 valt op zondag 17 en maandag 18 april. Als we geluk hebben, kunnen we dan zelfs de bbq aansteken. En anders is gourmetten ook altijd een leuk idee. Wat je ook gaat doen tijdens de paasdagen, bij Jumbo hoef je niet te kiezen. Je vindt er alles voor een lekker Pasen! Met de handige paaslijstjes vind je extra snel alles wat je nodig hebt voor Pasen 2021. Wil jij relaxed de paasdagen beginnen? Bestel dan je paasboodschappen online.

Benieuwd naar het paasassortiment en nieuwste recepten? Blader door de paasfolder en het Hallo Jumbo Magazine.

Meer paasbrunch ideeën

Ga je voor een  lekkere paasbrunch dit jaar? Jumbo helpt je aan de beste ideeën, lekkerste paasrecepten en een uitgebreid paasassortiment. Van heerlijke verse ingrediënten om zelf mee te gaan kokkerellen tot de beste kant-en-klare producten en vrolijke paasdecoratie: bij Jumbo vind je alles om een succes te maken van jouw paasbrunch. Ontdek het paasassortiment in onze winkels of bestel het online en laat het bezorgen. Zelf ophalen bij een van de Pick Up Points van Jumbo kan natuurlijk ook.

Een brunch is een combinatie van ontbijt & lunch. Voor de paasbrunch kun je dus ook putten uit onze paasontbijt ideeën. Op zoek naar ideeën om je paasbrunch echt bijzonder te maken? Ga dan voor het sticky cinnamon plukbrood, een paas vlechtbrood en al die andere paaslekkernijen van Jumbo. En voor inspiratie helpen we je aan originele brunchrecepten. Bekijk ook de paasrecepten van Smulweb. Onze tip is om allerlei kleine gerechtjes te combineren: zowel zoete als hartige paasbrunch recepten. Samen genieten van een mooi opgedekte tafel vol lekkers. Zo wordt jouw paasbrunch een feestje.