Loading...

Jumbo Fijnproevers

Verse stukken bbq vlees van topkwaliteit, gekoeld bij jou thuisbezorgd

Bestel nu

Het beste vlees bestel je bij Fijnproevers

Vleesliefhebbers opgelet! Bij Fijnproevers bestel je vlees van topkwaliteit. Rechtstreeks van de slager en nog niet ingevroren, dus botermals. Zo maak je van jouw bbq een culinair feest. Degene die het stuk vlees op de bbq bereidt, is natuurlijk de held van de avond. Dus steel de show met het vlees van Fijnproevers. Ontdek de voordelen van deze samenwerking tussen Jumbo en StoerVlees.com.

Zo werkt het

Maak je keuze voor jouw favoriete vlees bij Fijnproevers. Je bestelt op de Fijnproevers website. Zij zorgen ook voor de bezorging. Dit staat los van eventuele bestellingen bij Jumbo.com. Na je eerste bestelling, krijg je een 5% kortingscode voor een volgende bestelling bij Fijnproevers. Je spaart niet mee voor Jumbo Extra’s of andere spaaracties van Jumbo.

Dat wordt smullen

Topkwaliteit vlees Rechtstreeks van de slager Botermals Ideaal voor de bbq of buitenkeuken

Ontdek deze stukken vlees

Bavette

Bekijk product >

Spareribs

Bekijk product >

Picanha

Bekijk product >

Hamburgers

Bekijk product >

Tomahawk

Bekijk product >

Ossenhaas

Bekijk product >
Bekijk het hele Fijnproevers assortiment

Meer bbq inspiratie

Bavette bereiden >
Pulled pork bereiden >
Vlees marineren >
Gepofte aardappel >
Bekijk het assortiment

Ontdek 't heerlijke vlees van Jumbo

Wil je alles in één keer bij Jumbo bestellen? Dat kan natuurlijk ook! Ontdek onze vleesproducten van horecakwaliteit. Heerlijke stukjes vlees voor op de bbq. 

Nieuw: inspiratie voor de echte BBQ-liefhebber

Heb je een BBQ in de planning en wil je graag indruk maken met heerlijke gerechten? Jumbo helpt je aan de beste tips, lekkere recepten en een compleet nieuw, bijzonder BBQ-assortiment voor net dat beetje extra’s.

Alles voor de BBQ-liefhebber

Lekker, makkelijk én voordelig

Op zoek naar vlees dat zo de bbq op kan? Natuurlijk hebben we voor ieder soort kok en ieder budget een lekker stukje vlees bij Jumbo.

Nieuw: grote stukken vlees van Jumbo Fijnproevers

Grillmasters opgelet! Wil jij ultiem genieten van de lekkerste BBQ-gerechten? En neem je graag de tijd voor een goed stuk vlees? Ontdek dan nu ons gloednieuwe, exclusieve assortiment met mooie, grote stukken kwaliteitsvlees van Jumbo Fijnproevers én bijpassende recepten.

Alles voor de grillmaster

De beste bbq vleesrecepten

Bekijk alle bbq recepten

Jumbo & StoerVlees.com

Vanaf nu kun je ook het lekkere vlees van Fijnproevers bestellen voor een culinaire bbq. Dit zijn heerlijke stukken vlees van horecakwaliteit. Het bbq vlees van Fijnproevers is niet ingevroren. Je kunt het vlees meteen bereiden of zelf invriezen. Als je het vlees van Fijnproevers bestelt, staat dit los van bestellingen bij Jumbo.com. Ontdek de topkwaliteit van de verschillende vleessoorten tegen een eerlijke prijs wat ook nog eens vers  (en gekoeld) bezorgd wordt. Fijnproevers is een samenwerking tussen StoerVlees.com en Jumbo.

Meer BBQ inspiratie?

Ontdek wat voor lekkers je nog meer kunt maken om jouw barbecuefeestje compleet te maken.

Alles voor de BBQ BBQ-assortiment BBQ boodschappen BBQ-recepten BBQ-tips BBQ-liefhebber BBQ-grillmaster BBQ-vlees Vis op de BBQ Kip op de BBQ Vega BBQ Groente op de BBQ BBQ bijgerechten BBQ-saus Houtskool voor op de BBQ Ananas op de BBQ BBQ pizza Koreaanse BBQ Bavette Zalm van de bbq Zelf satésaus maken Spareribs Salades Entrecôte van de bbq