Loading...

Fruit

Van aardbei tot meloen

Bekijk alle producten

Fruit in de hoofdrol

Groenten en fruit behoren tot de Schijf van Vijf. Als je gezond wil eten, dan kun je dus het beste veel groente en fruit eten. Het advies voor volwassenen is om 2 stuks of porties fruit per dag te eten. Bij Jumbo hebben we een breed assortiment aan fruit zodat je elke dag weer een ander stuk fruit kunt kiezen. Aardbeien, appels, peren, kiwi’s, nectarines, perziken en meloen: je vindt ze in allerlei vormen, soorten en maten bij ons in de winkel of op Jumbo.com.

Aardbei

Aardbeien zijn al lekker van zichzelf, maar je kunt er ook smakelijke gerechten mee maken. Begin je dag bijvoorbeeld met yoghurt, granola en aardbeien of met een beschuitje met aardbeien.

Bekijk recepten met aardbei >

Kersen

Kersen in een taart of met slagroom op een wafel. Deze donkerrode, glimmende vitaminebommetjes smaken heerlijk zoet en je kunt er heel veel lekkere recepten mee maken. 

Bekijk recepten met kersen >

Perzik

Met zijn fluweelachtige, goudgele schil heeft de perzik een zomerse uitstraling. Perziken zijn een gezond tussendoortje. Verwerk perzik eens in een warme maaltijd, zoals een rijstgerecht met kip.

Bekijk recepten met perzik >

Banaan

Banaan is niet voor niets zo populair. Lekker uit 't vuistje. Maar wat dacht je van een bananenbrood, bananensmoothie of pannenkoek met banaan?

Bekijk recepten met banaan >

Mango

Mmm... mango is een echte traktatie. Lekker zoet en sappig. Mango past daarom ook perfect in een salade, in een smoothie of in een garnalencocktail.

Bekijk recepten met mango >

Peer

De peer is een bekend stuk fruit in ons land. Dit broertje van de appel is een heerlijk stuk handfruit. Maar als je peertjes gaat stoven, wordt het pas echt een feest.

Bekijk recepten met peer >

Bekijk ons volledige fruit assortiment

Appel Peer Banaan Sinaasappel Aardbei
Blauwe bessen Ananas Mango Kiwi
Meloen Avocado Nectarine Perzik

De lekkerste recepten boordevol fruit

Fruit bestellen bij Jumbo

Jumbo heeft heel veel verschillende soorten fruit in het assortiment. Naast alle soorten die we per stuk verkopen, hebben we ook diverse bakjes met gesneden fruit in de koeling liggen. Ook in de vriezer vind je lekkere doosjes met vers ingevroren fruit waar je heerlijke smoothies mee maakt.

Bekijk het hele fruit assortiment

Meer zomerse inspiratie?

Haal de zomer in huis met al onze heerlijke recepten en het uitgebreide zomer assortiment.

Smoothies BBQ Salade BBQ tips Vegetarische BBQ Zomer