Loading...

Het perfecte kerstdessert

Altijd nog ruimte voor een heerlijke afsluiter

Bekijk alle kerst desserts

Recepten voor een zalig, zoet kerstdessert 

Bekijk meer desserts Smulweb favorieten >

Kerst dessert met ijs

Bekijk meer desserts met ijs

Kaasplankje als hartige afsluiter of extra gang

Serveer je nog een extra gang of ben je niet zo’n zoetekauw? Ga dan voor een kaasplankje. Bij Jumbo vind je de lekkerste kazen: van een pittige gorgonzola tot een boterzachte Époisses. Met wat vijgenbrood, druiven of een knapperig toastje erbij is je kaasplank compleet.

Bekijk selectie kazen

Zo is je dessert lekker snel klaar

Iets lekkers voor bij de koffie?

Bij een kopje koffie tijdens kerst hoort natuurlijk een heerlijke lekkernij. Ga je voor een lekker koekje, (kerst)chocolade of pak je uit met een gebakje of taart? We hebben een ruim assortiment om van een simpel kopje koffie iets gezelligs en speciaals te maken.

Bekijk alle lekkernijen

Geniet van ieder moment

Voorgerecht Hoofdgerecht Borrel Gourmet
Desserts voor kerst

Na het voorgerecht en het hoofdgerecht heeft iedereen al een goed gevulde buik, maar de echte liefhebbers weten natuurlijk altijd nog wat ruimte te bewaren voor een afsluiter. Heerlijk natafelen met zijn allen met een dessert om je vingers bij af te likken is het perfecte slot van een geweldig diner of na het gourmetten. Het toetje kan de kers op de taart zijn voor de echte fijnproevers. Heb je al een idee waar je je familie en vrienden mee gaat verrassen? Laat je inspireren door de recepten van Jumbo en maak van de laatste gang van een feestje.

Het kerstdiner moet natuurlijk goed afgesloten worden en daarom is het als chef belangrijk om te bedenken wat voor dessert je gaat maken. Ga bijvoorbeeld voor een klassiek toetje met ijs, fruit of chocolade. Of pak je liever uit met een hartig nagerecht of een verrassende kaasplank? Er zijn veel mogelijkheden. Wat dacht je van die geweldige luxe choco drip taart? Wij helpen je bij het vinden van het toetje dat bij je kerstmenu past.