Loading...

Verrukkelijke kerstdesserts

Zoete afsluiter van het kerstmenu

Recepten voor een feestelijk dessert

Er is altijd nog ruimte voor een heerlijk toetje. Kies jij voor een makkelijk, maar feestelijk kant-en-klaar dessert van Jumbo of ga je zelf de keuken in voor het nagerecht? Wij helpen je graag met de lekkerste kerstrecepten, van amuse tot dessert.

IJs Fruit Chocolade Kaas Alle desserts
Dessert kerstrecepten

Kerstinspiratie voor het dessert

Wil je het kerstdiner helemaal in stijl afsluiten met een klassiek kerstdessert? Kies een van deze recepten voor een feestelijk toetje.

Tiramisu is een echte klassieker onder de desserts en gelukkig niet moeilijk om te maken. Wij delen onze top 6 tiramisu recepten. 

Op zoek naar een goede afsluiter van je diner? Met een perfecte crème brûlée zit je altijd goed. We delen onze favo recepten voor crème brûlée.

Nog meer kerstinspiratie voor iedere moment

Voorgerecht Hoofdgerecht Borrel Gourmet Ontbijt Brunch
Desserts voor je kerstdiner

Na het voorgerecht en het hoofdgerecht heeft iedereen al een goed gevulde buik, maar de echte liefhebbers weten natuurlijk altijd nog wat ruimte te bewaren voor een afsluiter: het dessert. Heerlijk natafelen met zijn allen met een kerstdessert om je vingers bij af te likken is het perfecte slot van een geweldig kerstdiner of na een avondje gezellig gourmetten. Het toetje kan de kers op de taart zijn voor de echte fijnproevers. Heb je al een idee waar je je familie en vrienden mee gaat verrassen? Laat je inspireren door de recepten van Jumbo en maak van de laatste gang van een feestje.

Het kerstdiner moet natuurlijk goed afgesloten worden en daarom is het als chef belangrijk om te bedenken wat voor dessert je gaat maken. Ga bijvoorbeeld voor een klassiek toetje met ijs, fruit of chocolade. Of pak je liever uit met een hartig nagerecht of een verrassende kaasplank? Er zijn veel mogelijkheden. Wat dacht je van die geweldige ruby drip taart van Jumbo? Wij helpen je bij het vinden van het toetje dat bij je kerstmenu past. En dat altijd voor een lage prijs. Zo is het voor iedereen een mooie Kerst.

 

Hulp nodig bij het samenstellen van een bijzonder kerstdiner?

Vul onze Kersthulp in binnen 1 minuut op Jumbo.com/kersthulp en wij helpen jou bij het samenstellen van een bijzonder kerstdiner dat past bij jouw wensen. Je maakt dan tevens kans op 1 van de 10 Jumbo cadeauvouchers t.w.v. €100, te besteden op Jumbo.com.

Vul de Kersthulp in Bekijk de actievoorwaarden >

*Deze winactie is geldig tot 13-12-2020. Deelname vanaf 18 jaar. Los van de winactie kan de Kersthulp tot 23-12-2020 gebruikt worden.