Loading...

Kerstdessert

Zoete afsluiter van het kerstmenu

Kerst Voorgerecht Hoofdgerecht Dessert Borrel Gourmet

Kerst dessert recepten

Er is altijd nog ruimte voor een toetje. Kies je voor een makkelijk, maar feestelijk kant-en-klaar kerstdessert van Jumbo of ga je zelf de keuken in? Wij helpen je graag met de lekkerste kerstrecepten, die je makkelijk vooraf kunt maken. Van een kerst dessert recept met chocolade tot kerstdesserts met fruit en mascarpone. Of een stijlvol kerstdessert in glas? We hebben ideeën genoeg. 

IJs Fruit Chocolade Kaas Alle desserts

Inspiratie voor het dessert met Kerst

Wil je het kerstdiner helemaal in stijl afsluiten met een klassiek kerstdessert? Kies een kerst dessert recept voor een feestelijk toetje.

Een klassiek dessert voor de Kerst, heerlijk romig dankzij de mascarpone en niet moeilijk om te maken. Wij delen onze top 6 tiramisu recepten. 

Op zoek naar dé afsluiter van je diner? Een perfecte crème brûlée is altijd een goed dessert met Kerst. We delen onze favoriete recepten.

Gezien in Hallo Jumbo
Familierecepten

We vroegen het onder andere aan mevrouw van Eerd, schaatster Carlijn Achtereekte en klanten van Jumbo. Zij delen hun favoriete familiegerechten.

Bekijk familierecepten Bekijk het online magazine >

Nog meer kerstinspiratie voor iedere moment

Voorgerecht Hoofdgerecht Borrel Gourmet Ontbijt Brunch

Kersttoetje maken

Na het voorgerecht en het hoofdgerecht heeft iedereen al een goed gevulde buik, maar de echte liefhebbers weten natuurlijk altijd nog wat ruimte te bewaren voor een afsluiter: het kersttoetje. Heerlijk natafelen met zijn allen met een kerstdessert om je vingers bij af te likken is het perfecte slot van een geweldig diner of na een avondje gezellig gourmetten. Het kersttoetje kan de kers op de taart zijn voor de echte fijnproevers. En het oog wil ook wat: serveer je kerstdessert daarom eens in een glas. Heb je al een idee waar je je familie en vrienden mee gaat verrassen? Laat je inspireren door de recepten van Jumbo en maak van de laatste gang een feestje.

Het kerstdiner moet natuurlijk goed afgesloten worden en daarom is het als chef belangrijk om te bedenken wat voor kerstdessert je gaat maken. Je kunt bijvoorbeeld een kersttoetje maken met ijs, fruit of chocolade. Of ga je liever voor een heerlijke crumble als kerstdessert. Je kunt ook een hartig nagerecht of een verrassende kaasplank als kersttoetje maken. Er zijn veel mogelijkheden. Tip: kies een kersttoetje dat je makkelijk vooraf kunt maken. Wat dacht je van de ruby drip taart van Jumbo? Een geweldig kant-en-klaar kerstdessert. Wij helpen je bij het vinden van het dessert dat bij Kerst past. En dat altijd voor een lage prijs. Zo is het voor iedereen een mooie Kerst.

Bekijk de kerstfolder >

Kerstdessert maken

Mag jij het kerstdessert maken dit jaar? En ben je nog op zoek naar een recept? Met onze recepten heb je inspiratie genoeg om een geweldig kerstdessert te maken.

Bekijk alle kerstdesserts

5 x Makkelijk kerstdessert

Er komt al genoeg kijken bij het verzorgen van een kerstdiner. Voor elke gang wil je iets speciaals maken. Met onze recepten voor een makkelijk kerstdessert zet je zonder moeite een feestelijk dessert op tafel.

Meer makkelijke kerstdesserts

IJskrans met fruit en chocolade

Verras je gasten en maak het helemaal kerst met dit Jumbo nagerecht! Een ijskrans met fruit en chocolade, wie lust dat nu niet? In deze handige receptvideo laten we je precies zien hoe je dit recept gemakkelijk op de kersttafel tovert.

Ben je een bezoeker uit België? Bezoek dan deze pagina op de Belgische Jumbo website.