Loading...

Leuk, lekker, voorjaar!

Het land staat weer in bloei. Tijd om vol energie het voorjaar te beleven en lekker te genieten. Daar hoort goed eten en drinken natuurlijk ook bij. Of het nu gaat om een smakelijk voorjaarsrecept, een salade voor in je picknickmand of tips voor een geslaagde barbecue. Bij Jumbo vind je alles om van het voorjaar een succes te maken. Dus, waar wacht je op? Zoek een recept uit voor een lekker voorjaarsdrankje vol vers fruit en laat je daarna inspireren door al die lekkere gerechten en producten.

Recepten voor het voorjaar

Ontdek onze voorjaarsrecepten

Jumbo Racedagen: kom jij ook?

Spectaculaire stunts, spannende races én natuurlijk Max Verstappen live in actie. Je maakt het allemaal mee tijdens Jumbo Racedagen op zaterdag 18 en zondag 19 mei. Op Circuit Zandvoort nodigen we je uit voor hét familie race-event van het jaar. Kom dus genieten van leuke optredens, demo’s van indrukwekkende racewagens en nog veel meer! Alleen bij Jumbo ontvang je gratis tickets bij aankoop van de door ons geselecteerde actieproducten.

Lees alles over Jumbo Racedagen

Wat eten we?

Dit is de vraag die ons Nederlanders elke dag weer bezighoudt. Wij willen er graag voor zorgen dat je deze vraag elke dag kunt beantwoorden en daarom pakken we het groots aan. We hebben de lekkerste recepten voor je in petto, maar dat is nog lang niet alles. Laat je inspireren door onze tips voor in de keuken, kookvideo’s én de kookkunsten van tv-kok Roberta Pagnier. Elke werkdag neemt zij je van 17.30 uur tot 18.00 uur mee in de wondere wereld van het koken. Haar gerechten barsten van de smaak én zijn lekker makkelijk te bereiden. Binnen een half uur zet je ze op tafel!

Ontdek alles over Wat eten we?