Vrolijk Pasen!

Pasen is weer in aantocht en dat betekent samen genieten van de lekkerste gerechten. Van een uitgebreid paasontbijt tot een paasbrunch vol variatie en van een heerlijk paasdiner tot smullen van de lekkerste chocolade. Heb je dit jaar zin om eens flink uit te pakken met Pasen? Laat je dan inspireren door onze recepten en andere suggesties om van Pasen een smakelijk succes te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de producten van La Place? Bij aankoop van 3 producten maak je zelfs kans op een fantastische wereldreis!

Dit seizoen in de aanbieding

Bekijk alle Seizoensaanbiedingen

   

Recepten voor het voorjaar

Ontdek onze voorjaarsrecepten

De lekkerste traktaties voor een spetterende Koningsdag

Ga deze Koningsdag helemaal uit je Jumbol! Bij deze feestelijke dag hoort natuurlijk ook veel lekkers. Wat dacht je van onze Jumbollen? Hét ultieme tussendoortje voor deze dag van de Oranjes. Voor vier van deze heerlijke Jumbollen betaal je slechts 2,75 euro. Laat je verder verrassen door al die lekkere traktaties die we voor je in petto hebben. Van Oranje Zoenen tot chocolade leeuwtjes en nog veel meer. Loopt het water al bij je in de mond? Klik dan snel verder.

Ontdek de traktaties

Wat eten we?

Dit is de vraag die ons Nederlanders elke dag weer bezighoudt. Wij willen er graag voor zorgen dat je deze vraag elke dag kunt beantwoorden en daarom pakken we het groots aan. We hebben de lekkerste recepten voor je in petto, maar dat is nog lang niet alles. Laat je inspireren door onze tips voor in de keuken, kookvideo’s én de kookkunsten van tv-kok Roberta Pagnier. Elke werkdag neemt zij je van 17.30 uur tot 18.00 uur mee in de wondere wereld van het koken. Haar gerechten barsten van de smaak én zijn lekker makkelijk te bereiden. Binnen een half uur zet je ze op tafel!

Ontdek alles over Wat eten we?