Lekkernijen

Een zoete traktatie bij de koffie of thee

Bekijk alle recepten

Lekkernijen

Komen er vrienden of familie op bezoek? Dan wil je hen natuurlijk iets lekkers geven bij de koffie of thee. Zeker tijdens de feestdagen liggen er volop speciale, zoete lekkernijen in de schappen. Ga jij voor chocolade, een knapperig koekje, een warme appelflap of maak je zelf een cheesecake? Met deze recepten en zoete producten wordt het koffiemoment écht een feest.

Liefde voor chocolade

All you need is… chocolate. Van een goedgevulde bonbon of een chocoladereep kun je intens gelukkig worden. Dat komt niet alleen omdat het zo verrukkelijk is, maar ook omdat het ‘gelukhormoon’ endorfine vrijkomt in je lichaam als je chocolade eet. Reden genoeg om chocolaatjes in je mandje te gooien.

Recepten met chocolade

Meer chocolade recepten

Cheesecake op ’n stokje

Op zoek naar een origineel nagerecht? Probeer dan deze cheesecake op 'n stokje. Makkelijk om te maken en super lekker. Bovendien ziet het er gezellig uit. Bekijk in deze handige kookvideo hoe je deze cheesecake maakt. Je kunt dit gerecht ook bij de koffie serveren.

Zo maak je cheesecake op 'n stokje

Zoete baksels

Bij Jumbo haal je het lekkerste gebak en heerlijke taartjes. Wil je zeker zijn van jouw favoriete taart ? Bestel dan online gebak en haal het op bij jouw Jumbowinkel.
Als je je gasten echt wil verrassen, maak dan eens een fototaart bij Jumbo. Een cakeje, muffin of appelflap smaakt natuurlijk ook uitstekend bij de koffie.

Zoete bakrecepten

Meer bakrecepten

Zoete high tea

Met kleine gebakjes, petit-fours, scones, cupcakes en andere zoete lekkernijen maak je een echte high tea. Leg al deze heerlijke traktaties op een etagère of leuke bordjes. Dat wordt smullen.

Alles voor High Tea

Heerlijke scones maken

Hoe maak je scones? In deze instructievideo laten we zien hoe je deze Engelse lekkernij zelf maakt. Perfect voor bij een high tea!

Bekijk alle scones recepten

Instructievideo: Chocoladeflikken maken

Hoe maak je chocoladeflikken? In deze instructievideo laten we zien hoe je deze lekkere chocoladetraktatie zelf maakt.

Lekkers van La Place

Bij Jumbo haal je ook al het lekkers van La Place. De chocolade van La Place smaakt net zo goed als dat het er uit ziet. Maar probeer ook de knapperige merengue of marsepein.

Bekijk alles van La Place

Koekje bij de thee?

Bestel jij ook wel eens ergens een kopje thee, omdat je stiekem hoopt dat je er een koekje bij krijgt? Thuis heb je zeker koekgarantie!
Welk koekje kun jij niet weerstaan? Ga jij voor een Hollandse stroopwafel, sprits, speculaasje of een krakeling? Bij Jumbo vind je ze allemaal.

Bekijk het assortiment