Voordelige BBQ
Food

Tips voor een voordelige BBQ

6 mei 2022 | Auteur: Jumbo

Een avondje BBQ’en is lekker én gezellig. En een bbq hoeft helemaal niet duur te zijn. Met onze tips voor een voordelige BBQ kun je voor een klein prijsje samen genieten. Voor maar 3,89 euro per persoon (op basis van 4 personen) kun je bij Jumbo al BBQ’en dankzij onze Altijd Lage Prijs producten. Zo krijg je een BBQ boodschappenlijst waar je blij van wordt. Maar er zijn meer mogelijkheden om voordelig te grillen. Geniet ervan!

Voordelige BBQ

Hamburgers, garnalen, speklappen en groenten van de grill. Salade erbij én stokbrood met sausjes en kruidenboter. Voor maar 3,89 euro per persoon (op basis van 4 personen) heb je al een lekkere, complete en bovenal voordelige BBQ. Met dank aan onze Altijd Lage Prijs producten.

Alles voor een complete BBQ Bekijk het lijstje >

Voordelige vega BBQ

Eten jij of je gasten geen vlees of vis? Wij hebben alles om van jouw vega barbecue een succes te maken. Voor maar 3,53 euro per persoon (op basis van 4 personen) heb je al deze vega producten in huis, dankzij onze Altijd Lage Prijs producten.

Bekijk het Vega(n) BBQ lijstje >
3+1 gratis

Kies & Mix aanbieding BBQ

De hele zomer kun je voordelig BBQ'en met de Kies & Mix aanbieding. Bij aankoop van 3 bbq producten, krijg je de 4e gratis. Met deze 3+1 gratis aanbieding bepaal je zelf welk stukje vlees of vis de bbq op gaat. Genoeg keuze voor iedereen!

Boodschappen voor een voordelige vega(n) BBQ

Je vindt al onze lekkere en voordelige vega(n) BBQ-boodschappen in deze handige lijstjes. Zo weet je zeker dat het je aan niets ontbreekt tijdens de barbecue. 

Bekijk alle BBQ lijstjes

Voordelig broodje BBQ

Een broodje hamburger is een voordelige manier om te BBQ’en. Bij Jumbo hebben we heerlijke Altijd Lage Prijs burgers. Maak er een klassieke hamburger van: een broodje, hamburger, ui, augurk en tomatenketchup.

BBQ-recepten

Bekijk alle BBQ-recepten

Meer inspiratie & tips

Vis van de BBQ is verrassend lekker! Van zalm tot forel van de BBQ: ontdek deze 7 recepten met vis van de grill. Ga je voor een lekker vispakketje of een spiesje met vis?

Met kip kun je eindeloos variëren, zelfs op de BBQ. En wie houdt er nu niet van een stukje kip? Ontdek deze lekkere en gevarieerde kip recepten van de BBQ.

Bijgerechten van de BBQ? Waarom niet! Als ‘ie toch al aanstaat. Deze bijgerechten bereid je op de bbq en maken je maaltijd compleet.

Tijdens een BBQ draait het niet alleen om het vlees of de vis, maar zeker ook om de salades. Ontdek deze verrassende salades die perfect bij een BBQ passen.