Loading...

Gourmetten met Kerst recepten

Pronkstuk van ‘t kerstdiner

Heerlijk recepten voor het gourmetten

Stukjes vlees, vis en groente in een pannetje, stokbrood met kruidenboter en sausjes, een heerlijke salade én een goed gezelschap: dé ingrediënten voor een topavond gourmetten met Kerst. En met de kerstrecepten van Jumbo wordt het zeker feestelijk genieten.

Gourmetrecepten met vlees Gourmetrecepten met vis Vega gourmetrecepten Alle gourmet recepten

Kerstinspiratie voor gourmetten tijdens de Kerst

Voor veel mensen een guilty pleasure: stokbrood met kruidenboter. De lekkerste kruidenboter maak je natuurlijk gewoon zelf.

Vindt jouw kind het ook zo leuk om uit eten te gaan? Trek dan alles uit de kast om ze die restaurantbeleving thuis te laten ervaren.

Maak je gourmet compleet met deze producten

Kerstinspiratie voor iedere moment

Voorgerecht Hoofdgerecht Dessert Borrel Ontbijt Brunch
Gourmetten tijdens de feestdagen

Kleine stukjes vlees, vis en groente in een klein pannetje. Lekker stokbrood met kruidenboter, een paar heerlijke salades, drankjes én een goed gezelschap. Dit zijn dé ingrediënten voor een topavond gourmetten tijdens de feestdagen. Met je familie lekker kokkerellen zonder zelf uren in de keuken te staan. Het toppunt van gezelligheid dus! Natuurlijk moeten er wel wat voorbereidingen getroffen worden, maar daar helpen wij je graag mee. Laat je inspireren door onze lekkere gourmetrecepten en ontdek ons speciale gourmet assortiment waarmee je zeker voor de dag kunt komen.

Kies & Mix Gourmet

Wil je je gourmetpannetje vullen met lekker vlees, vis, een eitje, pannenkoek of iets lekker vegetarisch? Bij Jumbo hebben we handige gourmet mini’s en gourmetschotels die het je nóg makkelijker maken. Wij hebben het vlees al voor je in stukjes verdeeld. Onze handige porties zijn namelijk perfect geschikt voor een leuke avond gourmetten. Maak de verpakking open en leg de stukken vlees op een mooie schaal.

Vega gourmet

Misschien kies je er deze kerst eens voor om geen vlees of vis te eten. Er zijn ook heerlijke vegetarische gourmet mini’s. Bovendien kun je aan de slag met groente, eieren of gebakken camembert. De vegetariërs vergeten wij dus zeker niet. Ook Veggie Chef heeft tal van lekkere vleesvervangers voor je: van 100% plantaardige stukjes kip tot vegetarische spekreepjes.