Loading...

Gourmetten met Kerst

Lekker lang tafelen met het hele gezin

Kerst Voorgerecht Hoofdgerecht Dessert Borrel Gourmet

Heerlijke recepten voor het gourmetten met Kerst

Ga je gourmetten met Kerst? Wat een goed idee! Stukjes vlees, vis en groente in een pannetje, stokbrood met kruidenboter en sausjes en een heerlijke salade. Met de kerstrecepten en het handige gourmet-assortiment van Jumbo zorgen we dat het je aan niets ontbreekt tijdens een topavond gourmetten met Kerst. Dat wordt een gezellig kerstdiner.

Gourmetrecepten met vlees Gourmetrecepten met vis Vega gourmetrecepten Alle gourmetrecepten

Inspiratie voor gourmetten met Kerst

Voor veel mensen een guilty pleasure: stokbrood met kruidenboter. De lekkerste kruidenboter maak je natuurlijk gewoon zelf.

Vindt jouw kind het ook zo leuk om uit eten te gaan? Trek dan alles uit de kast om ze die restaurantbeleving thuis te laten ervaren.

Kerstinspiratie voor iedere moment

Voorgerecht Hoofdgerecht Dessert Borrel Ontbijt Brunch

Gouden tips voor het schoonmaken van je gourmetstel

Gourmetten is hartstikke leuk en gezellig. Maar na afloop van het vaak avondvullende programma zit het gourmetstel vol vetspetters en etensresten. Hoe maak je een gourmetstel schoon? Mevrouw Kitty van Eerd geeft 5 gouden tips. Zo wordt niet alleen het gourmetten zelf, maar ook het schoonmaken van je gourmetstel een feestje!

Bekijk alle tips
Gourmetten tijdens de feestdagen

Kleine stukjes vlees, vis en groente in een klein pannetje. Lekker stokbrood met kruidenboter, een paar heerlijke salades, drankjes én een goed gezelschap. Dit zijn dé ingrediënten voor een topavond gourmetten tijdens de feestdagen. Met je familie lekker kokkerellen zonder zelf uren in de keuken te staan. Het toppunt van gezelligheid dus! Natuurlijk moeten er wel wat voorbereidingen getroffen worden, maar daar helpen wij je graag mee. Laat je inspireren door onze lekkere gourmetrecepten en ontdek ons speciale gourmet assortiment waarmee je zeker voor de dag kunt komen.

Kies & Mix Gourmet

Wil je je gourmetpannetje vullen met lekker vlees, vis, een eitje, pannenkoek of iets lekker vegetarisch? Bij Jumbo hebben we handige gourmet mini’s en gourmetschotels die het je nóg makkelijker maken. Wij hebben het vlees al voor je in stukjes verdeeld. Onze handige porties zijn namelijk perfect geschikt voor een leuke avond gourmetten. Maak de verpakking open en leg de stukken vlees op een mooie schaal.

Vega gourmet

Misschien kies je er deze kerst eens voor om geen vlees of vis te eten. Er zijn ook heerlijke vegetarische gourmet mini’s. Bovendien kun je aan de slag met groente, eieren of gebakken camembert. De vegetariërs vergeten wij dus zeker niet. Ook Veggie Chef heeft tal van lekkere vleesvervangers voor je: van 100% plantaardige stukjes kip tot vegetarische spekreepjes.

Bekijk de kerstfolder >

Heerlijke recepten om te gourmetten met Kerst

Ga je gourmetten met Kerst en wil je er iets speciaals van maken? Wissel kant-en-klare mini's dan af met deze leuke recepten. Laat je verrassen door wat er allemaal mogelijk is in een gourmetpannetje. Zo wordt gourmetten met Kerst echt een feestje en wordt het zeker geen doorsnee avondje gourmetten.

Bekijk alle gourmetrecepten

Ben je een bezoeker uit België? Bezoek dan deze pagina op de Belgische Jumbo website.