Loading...

Alles voor een kerstborrel

Samen proosten op de feestdagen

Recepten voor een kerstborrel

Ontdek al onze lekkere en makkelijke kerstrecepten voor een voorgerecht. Ga jij voor vis, vlees, vega of een zelfgemaakt soepje?

Hapjes met vlees Hapjes met vis Vega borrelhapjes Alle recepten
Recepten kerstborrel

Kerstinspiratie voor de borrel

Lekker borrelen kan ook prima thuis! Haal je favo drankje en serveer er de lekkerste borrelhapjes bij. We delen 7 perfecte hapjes voor bij de borrel. 

Ben jij nog op zoek naar een lekker voorgerecht of borrelhapje? Met gevulde eieren zit jij altijd goed. Bekijk de recepten.

Met een lekkere schaal nachos zorg je voor een zomerse sfeer in huis. Hoor jij de Mexicaanse gitaren al klinken?

Kerstinspiratie voor iedere moment

Voorgerecht Hoofdgerecht Dessert Gourmet Ontbijt Brunch
Alles voor een kerstborrel

Wie denkt aan kerst, denkt aan heerlijke voorgerechten, een klapper van een hoofdgerecht en genieten van een gezellig kerstdiner met de familie. Maar Kerst is natuurlijk meer dan dat. Wat dacht je van een leuke kerstborrel, gewoon gezellig thuis? Zorg voor feestelijke drankjes en proost samen op kerst. 

Ga je zelf hapjes maken voor de kerstborrel? Bij Jumbo helpen we je met het bedenken van de verschillende hapjes. Steel deze Kerst de show met heerlijke versnaperingen die je allemaal zelf hebt gemaakt. Wat dacht je van courgetterolletjes met kruidenkaas, rijkelijk gevulde champignons of een heerlijke borrelpizza? In combinatie met het lekkere lepelkaasje tover je een gevarieerde verzameling hapjes op tafel tijdens de kerstborrel. Zo is het voor iedereen een mooie Kerst.