Loading...

Kerstontbijt ideeën & recepten

Recepten om in de kerstsfeer te komen

Bekijk alle ontbijtrecepten

Begin de kerstdagen goed met een kerstontbijt

Als je de dag begint met een mooi gedekte tafel vol lekkere ontbijtgerechtjes, dan kan je kerstfeest eigenlijk al niet meer mislukken. De geur van versgebakken broodjes, kerstmuziek op de achtergrond… Ja, dit is kerst. Jumbo helpt je het perfecte kerstontbijt klaar te maken met feestelijke recepten en heerlijke producten.

5x zoete kerstontbijt recepten

Op een goedgevulde ontbijttafel mogen tijdens Kerst een paar zoete lekkernijen niet ontbreken. Ontdek onze recepten die een waar genietmoment van je kerstontbijt maken.

5x hartige kerstontbijt recepten

Van worstenbroodjes tot luxe belegde broodjes: laat je inspireren door onze hartige recepten voor het kerstontbijt.

5x kerstontbijt recepten met ei

Een cliché, maar oh zo waar: een ei hoort erbij. Jazeker, ook aan het kerstontbijt. Ga voor een eenvoudig gekookt eitje of maak er iets speciaals van met een van deze recepten.

5x koolhydraatarm kerstontbijt

Mmm... met Kerst genieten van een heleboel lekkers. Maar daardoor krijg je al snel te veel koolhydraten binnen. Als je dit wil beperken, kun je beter geen of minder brood eten bij het kerstontbijt. Wat dan wel? Laat je inspireren door onze recepten voor een koolhydraatarm kerstonbijt.

Wat hoort er bij een kerstontbijt?

Alle benodigdheden voor een feestelijk kerstontbijt vind je natuurlijk bij Jumbo. wat hoort er bij een kerstontbijt? Broodjes, eieren, sapjes, het lekkerste beleg en een goede koffie. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wil. 

Meer kerstontbijt ideeën

De feestdagen start je het best met een uitgebreid kerstontbijt. Een tafel vol met lekkers, het mooiste servies, kerstdecoratie én kerstmuziek. Maar welke gerechtjes maken nu een goed kerstontbijt? Daarbij helpt Jumbo je graag. Klassiekers zoals kerststol, croissantjes en een lekker eigerecht kunnen eigenlijk niet ontbreken. Verder is het altijd een succes als je zowel zoete als hartige ontbijtgerechtjes op tafel zet. 

Op deze pagina vind je alvast een heleboel recepten voor een zalig kerstontbijt. En als je weinig tijd hebt, vind je bij Jumbo gelukkig ook een ruim assortiment aan verse, kant-en-klare producten om er een heerlijk en stressvrij kerstontbijt van te maken. Maar de belangrijkste tip is om vooral te genieten: van al het lekkers, maar vooral van elkaar. Vrolijk kerstfeest!