Loading...

Bloemkool recepten

Gezonde gerechten met bloemkool

Bekijk alle bloemkoolrecepten

Bloemkool recepten om je vingers bij af te likken

Of je nu zin hebt in een soep, salade of ovenschotel. De lekkerste bloemkool gerechten tover je op tafel met de heerlijke bloemkool recepten van Jumbo. Ontdek de vele mogelijkheden met deze gezonde groente en ga aan de slag.

5x heerlijke bloemkoolsoep recepten

Van een Oosterse bloemkoolsoep met kerrie tot een romige bloemkoolsoep met hazelnoten. Van bloemkool kun je de lekkerste soepen maken. Mmm, daar knap je van op.  

5x salades met bloemkool recepten

Wist je dat je met bloemkool ook heerlijke salades kunt maken? Laat je inspireren door deze salade recepten met bloemkool en trakteer jezelf op een verrukkelijke vitamineboost. 

5x vegetarische recepten met bloemkool

Op zoek naar een vegetarisch recept met bloemkool? Ga voor een gele curry met bloemkool en spinazie, bloemkoolpizza met vega balletjes en veldsla, of couscous met bloemkool en noten.

Kook met ons mee: de lekkerste bloemkool gerechten

In ‘Wat eten we?’ passeerden al heel wat heerlijke bloemkool recepten de revue. Haal de juiste boodschappen in huis, bekijk deze handige instructievideo’s en kook gezellig met ons mee.

Geroosterde bloemkool met karbonade
Oosterse bloemkool met kokosrijst
Gehaktstrudel met bloemkool en kaassaus

5x lekkere bloemkool gerechten uit de oven

Bloemkool gerechten uit de oven zijn niet alleen een groot feest om te maken, maar ook om op te eten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zalmpakketje, hartige taart met en rauwe ham, of een ovenschotel met en gehakt? 

5x verrassende hoofdgerechten met bloemkool

Naast de Hollandse bloemkool met kaassaus, krieltjes en slavink zijn er nog tal van verrassende bloemkool recepten. Zoals een Oosterse bloemkool met kokosrijst of een kruidige tikka masala.

Alles wat je nodig hebt voor je favoriete bloemkool recept

Heb je een recept met bloemkool gekozen? Dan is het tijd om alle boodschappen in huis te halen. Alle ingrediënten voor een heerlijk bloemkool gerecht vind je bij Jumbo. Van de kool tot de kaassaus.

Meer bloemkool inspiratie?

Ontdek alle recepten en variatetips met bloemkool.

Bloemkool Bloemkool bereiden Bloemkool wokken Bloemkool recepten Bloemkool koken Bloemkoolsoep Geroosterde bloemkool